14

Διευθύντριες/ντές

Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

Θέμα: Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2020-2021

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα δελτία παραγγελίας του περιοδικού μας βρίσκονται ήδη στο σχολείο σας και σας παρακαλούμε όπως τα διανέμετε σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου σας. Το περιοδικό και φέτος θα κυκλοφορήσει σε 8 τεύχη. Η πρώτη έκδοση θα είναι εντός Οκτωβρίου.

Στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ www.poed.com.cy θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό μας. Και φέτος μαζί με το περιοδικό θα αποσταλεί κάρτα συνδρομητή/τριες με την οποία τα παιδιά-συνδρομητές θα δικαιούνται πάρα πολλά δώρα. Η φετινή χρονιά είναι μια ιδιαίτερη χρόνια λόγω και της πανδημίας, ωστόσο οι στόχοι για εγγραφή νέων συνδρομητών και διάθεση του περιοδικού παραμένουν οι ίδιοι. Βάσει των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγείας για τη Δημοτική και Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση δεν υπάρχει πρόβλημα για την προώθηση του περιοδικού.

Η ετήσια συνδρομή παραμένει στα 20 ΕΥΡΩ. Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε στους συναδέλφους/ισσες την προτροπή όπως γίνει προσπάθεια για αύξηση των συνδρομητών. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής και με Γραπτό Μήνυμα SMS  στο 99899842. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό της Παιδικής Χαράς (περισσότερες πληροφορίες στην επιστολή για τον υπεύθυνο της Παιδικής Χαράς). Προσβλέπουμε  στην αγαστή συνεργασία σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στη διαδικασία προώθησης του περιοδικού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Οδηγίες για Υπέυθυνο Παιδικής Χαράς στο Σχολείο σας

Υποβολή Παραγγελιών Εδω

Actions: E-mail | Permalink |