19

Εργαστήριο Παιδικής Λογοτεχνίας για Εκπαιδευτικούς, με τον Συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο

 

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Πανεπιστήμιο Frederick, με υποστηρικτή το Βιβλιοπωλείο Rivergate, και την Π.Ο.Ε.Δ., διοργανώνουν Εργαστήριο Παιδικής Λογοτεχνίας με θέμα: ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: «Η αγάπη της παράξενης βασιλοπούλας και του ταξιδευτή με τη φωτεινή καρδιά» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, ώρα 9:00-11:15, μέσω της διαδικτυακής Πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Frederick.

 

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι/οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν στη δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στη σχολική τάξη, στον τρόπο που μπορεί ένα βιβλίο να αποτελέσει αφορμή για δράσεις ενάντια στις προκαταλήψεις. Το Εργαστήριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και βιωματικό μέρος.

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Εργαστήριο, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή, αλλά και την προτίμησή τους για ένα από τα εργαστήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://events.rivergate.cy από τις 15 Απριλίου 2021 μέχρι και τις 22 Απριλίου 2021. Στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες θα σταλεί ο σύνδεσμος του Εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή τους, για να μπορέσουν να ενωθούν στη διαδικτυακή Πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Frederick. Σημειώνεται ότι, όσοι/όσες εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στο Εργαστήριο, θα λάβουν εκ των προτέρων, και μέσω εταιρείας παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, το φάκελο, που θα περιλαμβάνει σχετικά έγγραφα, το Συλλεκτικό Αριθμημένο βιβλίο του συγγραφέα, τα απαιτούμενα υλικά για το εργαστήρι, και το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το κόστος συμμετοχής είναι: €20 (€15 για το βιβλίο και €10 για τα μεταφορικά).

 

Περαιτέρω πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα: https://events.rivergate.cy. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας. 

 

Actions: E-mail | Permalink |