30

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΕΔ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2017-18

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018, σας απευθύνουμε εγκάρδιους χαιρετισμούς και ευχόμαστε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σας ευχόμαστε όπως η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι ευχάριστη, παραγωγική, δημιουργική, αποτελεσματική, απαλλαγμένη από ψυχοφθόρα προβλήματα και με όσο το δυνατό λιγότερα εμπόδια.    

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων, ευθυνών και υποχρεώσεών του, θα βρίσκεται κοντά στη ζωή και καθημερινότητα της κάθε σχολικής μονάδας, αλλά και κοντά σε κάθε συνάδελφο, σε όποιο πρόβλημα συναντήσουν και σε όποια βοήθεια χρειαστούν.

Για λεπτομερή ενημέρωσή σας σε μια σειρά θεμάτων, παραπέμπουμε στις εγκυκλίους της ΠΟΕΔ (http://www.poed.com.cy/Default.aspx?tabid=196) και ιδιαίτερα στις «Βασικές οδηγίες προς τα μέλη ΠΟΕΔ» http://www.poed.com.cy/Default.aspx?tabid=193).

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της  Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, η σύνθεση της οποίας έχει αναρτηθεί στο  http://poed.com.cy/Default.aspx?tabid=112 . 

 

            Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας                                                        

         Λούκας Τσούκκας                                                      Λοΐζος Λοΐζου

            ( 99432148 )                                                            ( 99926227 )

Actions: E-mail | Permalink |