ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ 2024 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Πληροφορούνται οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ότι οι φετινές Εκλογικές Γενικές Συνελεύσεις Δασκάλων (ΕΚΛΟΓΕΣ 2024) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 30 του Μάη, 2024, στις 7.30 το πρωί, στα ακόλουθα κατά Επαρχιακό Γραφείο Κέντρα


Ανάρτηση Εκλογικού Καταλόγου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Στα πλαίσια της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΠΟΕΔ για την τετραετία 2024 - 2028, έχει αναρτηθεί σήμερα Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024, στα Κεντρικά και τα Επαρχιακά Γραφεία της Οργάνωσης, σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού: https://bit.ly/NEO-KATASTATIKO-POED , ο πλήρης Κατάλογος Μελών κατά Επαρχιακό Γραφείο, όπως αυτός βρισκόταν σε ισχύ στις 31/12/2023.


ΠΟΕΔ Πάφου: Αφήγηση Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Εκδήλωση Πολιτιστικής Επιτροπής ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ
(Αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού - θεατρικό παιχνίδι) για παιδιά εκπαιδευτικών μέλη της ΠΟΕΔ.


ΠΟΕΔ: εκλογικά κέντρα για ψηφοφορία στο πλαίσιο της Παγκύπριας Καταστατικής Συνέλευσης (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Η ΠΟΕΔ υπενθυμίζει τα μέλη της για τα ακόλουθα:

  1. Η ψηφοφορία για τις καταστατικές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2022.
  2. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί και τις 3 μέρες, μεταξύ των ωρών 8:00 π.μ. και 3:00 μ.μ.
  3. Καλούνται οι διευθύνσεις των σχολείων μας όπως προβούν σε διευθετήσεις για να μπορέσουν να προσέλθουν τα μέλη ΠΟΕΔ σε ένα από τα 16 εκλογικά κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες.

Παγκύπρια Καταστατική Συνέλευση μελών ΠΟΕΔ: Ψηφοφορία για προτεινόμενες καταστατικές αλλάγες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Οι εργασίες της Καταστατικής Παγκύπριας Συνέλευσης περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ψηφοφορία, η οποία θα αρχίζει στις 8:00 π.μ. και θα συνεχιστεί ως τις 3:00 μ.μ, στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2022 (από Τρίτη 13/12 μέχρι Πέμπτη 15/12/22). 

 

Τα τακτικά μέλη μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου, οποιαδήποτε ώρα μέσα στο πιο πάνω διάστημα, σε Κέντρο οποιασδήποτε επαρχίας επιθυμούν.

 

Οι Διευθύνσεις των σχολείων παρακαλούνται όπως διευκολύνουν τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, κάνοντας διευθετήσεις, ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν στους χώρους της Συνέλευσης και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και σε εργάσιμο χρόνο.


Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις ΠΟΕΔ - 10/9/2021 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, συγκαλούνται Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις όπου θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης, με σκοπό την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων αντίδρασης, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για κατάργηση της εργοδότησης εκπαιδευτικών με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30 μέχρι τις 15:30.


Σύσταση Κλαδικών Επιτροπών και Ομάδων Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ), (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει τη σύσταση των κλαδικών επιτροπών για την τριετία 2020-2023. Οι κλαδικές επιτροπές είναι ομάδες μελών που απαρτίζονται μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με ανοιχτή πρόσκληση προς τα μέλη της ΠΟΕΔ, από εκπροσώπους με τα ίδια επαγγελματικά συμφέροντα. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε Επαρχιακή Επιτροπή ενός Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ.


ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Προσφορά εισιτηρίων για την 3η παράσταση της Όπερας στην Πάφο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Σεμινάριο: "Αντιμετώπιση των δυσκολιών των Μαθηματικών και της Δυσαριθμησίας με έξυπνο τρόπο" από την ΠΟΕΔ Λεμεσού και Πάφου (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  - ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και Πάφου με πρωτοβουλία των αντίστοιχων κλαδικών Ειδικής Εκπαίδευσης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Αντιμετώπιση των δυσκολιών των Μαθηματικών και της Δυσαριθμησίας με έξυπνο τρόπο». 

 


Πολιτιστική Επιτροπή Πάφου: Συνέδριο, με τίτλο: «διαΤΡΟΦΗΝ» (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου σε συνεργασία με το C.D.A. College Πάφου παρουσιάζει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 ένα ενδιαφέρον Συνέδριο, με τίτλο: «διαΤΡΟΦΗΝ».


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

1) Σάββατο, 5/12/15 : Παρουσίαση παραμυθιού για τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τους,  2) Τρίτη, 8/12/15 : Εκπαιδευτικό Συνέδριο, 3) Τρίτη, 8/12/15  και Σάββατο, 12/12/15: Παράδοση πακέτων αγάπης για στήριξη των παντοπωλείων της Πάφου, 4) Κυριακή, 20/12/15 : Θεατρική παράσταση για παιδιά εκπαιδευτικών


ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Έκτακτη ενημερωτική συνάντηση συμβασιούχων και αντικαταστατών (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Έκτακτη ενημερωτική συνάντηση συμβασιούχων και αντικαταστατών με θέμα : "Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Νέο Σύστημα Διορισμού".

ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Δήλωση ενδιαφέροντος εκπαιδευτών χορευτικού και φωτογραφικού ομίλου. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Πάφου ανακοινώνει τη λειτουργία του χορευτικού και φωτογραφικού ομίλου. Ως εκ τούτου, καλεί όσους συναδέλφους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να διδάξουν σε κάποιον από τους δύο ομίλους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον πρόεδρο του  Ε.Γ ΠΟΕΔ Πάφου Γιώργο Γεωργιάδη (99699049) ή στο Γραμματέα Χριστοφή Κισούρη (99453671), το αργότερο μέχρι τις 9 Μαρτίου 2015.


ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Σύσταση και λειτουργία ομίλων (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ομάδα ή όμιλο να το δηλώσουν τηλεφωνικώς στον Πρόεδρο (99 699049) ή στο Γραμματέα (99 453671) της Επαρχιακής Επιτροπής της ΠΟΕΔ Πάφου το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015.



ΕΕ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Εκδήλωση για τη Γιορτή των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

Οι εκπαιδευτικές Οργανώσεις της Πάφου, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ,σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου, με την ευκαιρία της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων.

 

ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ κ.ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

Με την ευκαιρία της αφυπηρέτησης του κύριου Λαυρέντη Πολυκάρπου από τη θέση του ΠΛΕ Πάφου, το Επαρχιακό γραφείο ΠΟΕΔ Πάφου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διευθυντών Πάφου, διοργανώνουν στις 24 Ιανουαρίου 2015 χοροεσπερίδα, για να τιμήσουν την πολύτιμη προσφορά του στη δημοτική εκπαίδευση. 


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ – ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, 1.00 – 2.30 μ.μ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της υπερβολικής ζήτησης θέσεων για τις παραστάσεις αφήγησης παραμυθιού με ζωντανή μουσική,  που θα πραγματοποιηθούν στις 25/1/15, έχει αποφασιστεί όπως πραγματοποιηθεί και τρίτη παράσταση την ίδια μέρα (25/1/15) στο «LET THEM EAT CAKECAFÉ» από τη 1.00 – 2.30 μ.μ. 


ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Χοροεσπερίδα προς τιμήν του κύριου Λαυρέντη Πολυκάρπου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)
Με την ευκαιρία της αφυπηρέτησης του κύριου Λαυρέντη Πολυκάρπου από τη θέση του ΠΛΕ Πάφου, το Επαρχιακό γραφείο ΠΟΕΔ Πάφου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διευθυντών Πάφου, διοργανώνουν στις 24 Ιανουαρίου 2015 χοροεσπερίδα, για να τιμήσουν την πολύτιμη προσφορά του στη δημοτική εκπαίδευση. Για σκοπούς έγκαιρου προγραμματισμού παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη χοροεσπερίδα, να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη της επαρχιακής επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου.

ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Λύπη και αγωνία για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά η πόλη μας, σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο σοβούν σοβαρά σκάνδαλα, παρακμή των θεσμών, ελλείμματα ηθικής και δημοκρατίας, ο ρόλος της Παιδείας είναι όσο ποτέ προηγουμένως σημαντικός για αντιμετώπιση της φθοράς και της αποψίλωσης των αξιών.

Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου. Συλλογή πακέτων αγάπης: Τρόφιμα, Ρούχα, Παιδικές Τροφές, Παιχνίδια (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ...,
ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ
ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΑΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟ 11 π.μ. ΜΕΧΡΙ 4 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ

ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Λειτουργία Υποεπιτροπών και Κλαδικών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου, με βάση τις πρόνοιες του καταστατικού της ΠΟΕΔ, έχει οργανώσει και λειτουργήσει διάφορες Υποεπιτροπές και Κλαδικές Επιτροπές οι οποίες βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του Επαρχιακού Γραφείου και προωθούν τα αιτήματα συγκεκριμένων ομάδων συναδέλφων. Για το σκοπό αυτό προβλέπεται να λειτουργήσουν οι πιο κάτω Υποεπιτροπές και Κλαδικές Επιτροπές:
ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς. (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (2014 - 2015), σας στέλνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας και ευχόμαστε σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Ευχόμαστε επίσης καλό ξεκίνημα και μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά στο εκπαιδευτικό έργο που καλείστε να επιτελέσετε
ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: Θεατρική παράσταση ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ στην Πάφο, από το θεατρικό σχήμα «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)

Η ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ έχει αποφασίσει την πραγματοποίηση παιδικής θεατρικής παράστασης στην Πάφο, η οποία θα ανεβαστεί από το θεατρικό σχήμα «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου 2014,

ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ,

στο ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. 


Η Κλαδική Ειδικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ Πάφου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο. (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Θέματα σεμιναρίου :
    Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Π.Ο.Ε.Δ Πάφου για συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά θέματα
    Δειγματικό μάθημα με απλοποίηση κειμένου και παρουσίαση Ατομικού Προγράμματος Εκπαίδευσης
    Δειγματικό μάθημα  για άρθρωση και αποκατάσταση φωνημάτων

Η Πολιτιστική Επιτροπή Δασκάλων ΠΟΕΔ Πάφου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνει ημερίδα στις 5 Μαρτίου 2014 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Θέμα Ημερίδας:
Το κυπριακό οικοσύστημα στο μικροσκόπιο

ΟΜΙΛΗΤΗΣ:   Άγγελος Αγαθαγγέλου, Υποψήφιος Διδάκτορας Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με θέμα: «Ανακαλύπτω τη βιοποικιλότητα του τόπου μου»
Εκδήλωση με την ευκαιρία της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών από την ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ Πάφου και την Ιερά Μητρόπολη Πάφου (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Α'  Εθνάρχη Μακαρίου Γ' Πάφου.
Ομιλητής : Δρ Χρίστος Ιακώβου
Διευθυντής ΚΥ.ΚΕ.Μ

Μαθήματα φωτογραφίας της νεοσύστατης ομάδας φωτογραφίας της ΠΟΕΔ Πάφου ξεκινούν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Τα μαθήματα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ από την ΠΟΕΔ Πάφου και είναι ελεύθερα να τα παρακολουθήσουν όλοι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται (δεν είναι απαραίτητο να έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους στην αρχική ανακοίνωσή μας).
Ενημερωτικό σεμινάριο με Θέμα: «Σύστημα Ενισχυτικής και Εναλλακτικής Επικοινωνίας ΜΑΚΑΤΟΝ» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
To σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 από τις  16:30 μέχρι τις 18:30 στο ΙΓ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου
Η ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΦΟΥ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ, παραδόθηκαν σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου.
Η Πολιτιστική Επιτροπή Δασκάλων ΠΟΕΔ Πάφου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Η τέχνη μέσα από την κρίση (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 17:00-19:00
στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.
Είσοδος ελεύθερη. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Φιλανθρωπική εκστρατεία ΠΟΕΔ Πάφου για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)
Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Πάφου, με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων, διοργανώνει φιλανθρωπική εκστρατεία και καλεί όσους συνάδελφους επιθυμούν όπως προσφέρουν διάφορα είδη τροφίμων (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, κτλ) για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου.Τα πακέτα με τα τρόφιμα που θα συλλέγουν να παραδοθούν στα γραφεία της ΠΟΕΔ Πάφου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00 – 13:00 ή την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00 – 13:00.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ με την ευκαιρία της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου.
ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ. «Η σημασία του δημοκρατικού και ανθρώπινου σχολείου στη σημερινή εποχή». την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Επαρχίας Πάφου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας ενημερωτική διάλεξη που συνδιοργανώνουν, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ, στην αίθουσα τελετών του ΙΑ’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου, με θέμα:
Σύσταση χορευτικής ομάδας και φωτογραφικού ομίλου ΠΟΕΔ Πάφου (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Απαραίτητη προϋπόθεση για λειτουργία των ομάδων είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 6  συναδέλφων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, που θα καθοριστεί αργότερα από τα μέλη που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα/όμιλο σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους εκπαιδευτές.
Σύσταση Κλαδικής Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών στην επαρχία Πάφου στις 22/01/2013 (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Για καλύτερο συντονισμό και οργάνωση δράσης καλούμε, όσους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς, Ειδικούς Εκπαιδευτικούς) ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην κλαδική αυτή επιτροπή, όπως παρευρεθούν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ στα γραφεία της ΠΟΕΔ Πάφου.
Έκτακτη Ενημερωτική συνάντηση τοπικών υπευθύνων ΠΟΕΔ Πάφου (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
Η Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ ΠΑΦΟΥ διοργανώνει έκτακτη ενημερωτική συνάντηση με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις πρόνοιες του μνημονίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 11/12/12 και ώρα 12.30 μ.μ στη αίθουσα τελετών του ΙΒ΄Δημοτικού Σχολείου Πάφου-Πεύκιος Γεωργιάδης.
Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου σε συνεργασία με το Planet Adventure και τα Rio Cinemas διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 9/12/2012. (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012) (ΕΕ ΠΑΦΟΥ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
RIO CINEMAS
ΏΡΑ 11:00 Π.Μ.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ σας:
*Την προβολή της νέας κινηματογραφικής ταινίας RISE OF THE GUARDIANS