03
 
28 Μαΐου 2019
 
Προς ∆ιευθυντές / ∆ιευθύντριες
∆ημοτικών Σχολείων Λευκωσίας
 
Φιλανθρωπική Εκδήλωση για τον Σύνδεσμο "Ένα  ́Ονειρο Μια Ευχή" - 6.6.19
 
Αγαπητοί,
 
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», σε συνεργασία με τις χορωδίες «∆ιατονική» και «Μελωδία» και το μουσικό σχήμα «Εξιτήριο», θα διοργανώσει μουσική βραδιά- αφιέρωμα στο Ελληνικό έντεχνο τραγούδι, στο Αμφιθέατρο του ∆ήμου Λακατάμιας, στις 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30μμ. Υποστηρικτής είναι ο ∆ήμος Λακατάμειας.
 
Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για την εκπλήρωση ευχών των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και την  οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους. Στις χορωδίες αλλά και στο μουσικό σχήμα που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση λαμβάνουν ενεργά μέρος και εκπαιδευτικοί / μέλη της ΠΟΕ∆. Ο σκοπός είναι ιερός, γι αυτό ζητούμε τη δική σας ενίσχυση. 
 
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους συναδέλφους στο σχολείο σας για την εκδήλωση και αναφερθείτε στον τρόπο εξασφάλισης εισιτηρίων. Εισιτήρια προς €5.00 μπορείτε να προμηθευτείτε από το ∆ημαρχείο Λακατάμειας, την Υπεραγορά Ιωαννίδη (Λακατάμειας), τον Σύνδεσμο "'Ενα Όνειρο Μια Ευχή", την είσοδο του Αμφιθεάτρου, ή από τη συνάδελφο Έλενα  Πασιαρδή στο τηλ. 99339693.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
 
Με εκτίμηση
 
Γιώργος Πενηνταέξ                                              Μάρω Χ’’Χριστοφή
Πρόεδρος                                                             Γ. Γραμματέας
Actions: E-mail | Permalink |