03

Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας

 

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της για την Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας με τίτλο:

 

«Ιστορίες να ονειρεύεσαι…! Τα παραμύθια ‘αγγίζουν’ τις Καλές Τέχνες: Αρχιτεκτονική, Ζωγραφική, Θέατρο, Λογοτεχνία Μουσική, Χορός!»

 

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021, ώρα 9:00-12:30, μέσω της διαδικτυακής Πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Frederick.

Διοργανωτές: Πανεπιστήμιο Frederick και Βιβλιοπωλείο Rivergate

Υποστηρικτής: ΠΟΕΔ

 

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, οι οποίοι/οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τηνδημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στη σχολική τάξη και ειδικότερα στον τρόπο που οι τέχνες επικοινωνούν με τη λογοτεχνία. Θα περιλαμβάνει διαδικτυακά εργαστήρια από διακεκριμένους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας:  Λιάνα Δενεζάκη, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Μάρω Θεοδωράκη, Μαριλένα Καββαδά, Άννα Κουππάνου, Θοδωρής Παπαϊωάννου, καθώς και παρουσίαση από την κα Δέσπω Φρειδερίκου, καλλιτέχνιδα, παιδαγωγό και καθηγήτρια τέχνης.

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά και την προτίμησή τους για ένα από τα εργαστήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://rgb-2021-istories12.eventbrite.com), από τις 10 Φεβρουαρίου 2021μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

 

Τέλος, η Ημερίδα θα επαναληφθεί στις 27 Μαρτίου. Για όσους/όσες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά και την προτίμησή τους για ένα από τα εργαστήρια θα πρέπει να το κάνουν  μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://events.rivergate.cy (από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 19 Μαρτίου).

 

 

  

 

Actions: E-mail | Permalink |