05

Θλίψη και συμπαράσταση ΠΟΕΔ προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

 

Η ΠΟΕΔ εκφράζει λύπη και θλίψη για όσα έχουν επισυμβεί στις περιοχές της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο τεσσάρων συνανθρώπων μας, την καταστροφή αρκετών κατοικιών και άλλης περιουσίας των κατοίκων, καθώς επίσης και μεγάλης έκτασης καλλιεργήσιμης γης και φυσικού πλούτου της περιοχής.

 

Εκφράζουμε εμπράκτως τη συμπαράστασή μας προς τους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί. Δεκάδες συνάδελφοί μας έχουν ήδη στελεχώσει τα επηρεαζόμενα σχολεία της περιοχής, τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Ιαματικής και Χοιροκοιτίας. Οι εκπαιδευτικοί μας από την πρώτη στιγμή δήλωσαν παρούσες και παρόντες να επιστρέψουν εθελοντικά στα σχολεία των επηρεαζόμενων περιοχών, για να στηρίξουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουν.

 

Παράλληλα, η ΠΟΕΔ είναι έτοιμη να ενισχύσει τις προσπάθειες της Πολιτείας για επούλωση των πληγών που έχουν δημιουργηθεί από την καταστροφική λαίλαπα. Η ΠΟΕΔ θα είναι σε συνεχή συνεννόηση με τα αρμόδια Υπουργεία και Φορείς, έτσι ώστε να συνδράμει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της,  στην απάμβλυνση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί λόγω της τεράστιας καταστροφής.

Από την ΠΟΕΔ

 

Actions: E-mail | Permalink |