10

Διοργάνωση 16ης Ημερίδας Παιδικής Λογοτεχνίας «Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!» 

 

«Συνταγές για μια παραμυθοσαλάτα!»


«Υλικά: Χιούμορ, περιπέτεια, μαγεία, φαντασία, παιγνίδι, χρώματα...!»


Δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο σχολείο!


Το Πανεπιστήμιο Frederick (Τμήμα Επιστημών της Αγωγής) και το Βιβλιοπωλείο Rivergate, σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.Δ, και το Ελληνικό Τμήμα Ibby Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνουν τη 16η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ «Ιστορίες να ονειρεύεσαι..! με θέμα: «Συνταγές για μια παραμυθοσαλάτα! Υλικά: Χιούμορ, περιπέτεια, μαγεία, φαντασία, παιγνίδι, χρώματα...!», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, ώρα 9:00-12:45, μέσω της διαδικτυακής Πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Frederick.


Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι/οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν στη δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στη σχολική τάξη.


Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει διαδικτυακά εργαστήρια με θεωρητικό και βιωματικό μέρος, τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι διακεκριμένοι/διακεκριμένες συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας Λιάνα Δενεζάκη, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Άγγελος Αγγέλου-Έμη Σίνη, Αντώνης Παπαθεοδούλου, Άλκηστη Χαλικιά και Δικαίος Χατζηπλής.


Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή, αλλά και την προτίμησή τους για ένα από τα εργαστήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://events.rivergate.cy/16-Paidiki/), από τις 9 Φεβρουαρίου μέχρι τη 2η Μαρτίου 2022.


Στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες θα σταλεί ο σύνδεσμος της Ημερίδας αμέσως μετά την εγγραφή τους, για να μπορέσουν να ενωθούν στη διαδικτυακή Πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Frederick.


Όσοι/όσες εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα λάβουν εκ των προτέρων, και μέσω εταιρείας παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, τον φάκελο της Ημερίδας, που θα περιλαμβάνει τα σχετικά έγγραφα της Ημερίδας, το βιβλίο του/της συγγραφέα του/της οποίου/οποίας το εργαστήρι θα παρακολουθήσει, τα απαιτούμενα υλικά για το εργαστήρι, και το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Ημερίδας. Το κόστος συμμετοχής είναι: €20 (συμπεριλαμβάνει το βιβλίο, υλικά, πιστοποιητικό, μεταφορικά).

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, καθώς και δυνατότητα για εγγραφές, αναζητήστε την ιστοσελίδα: https://events.rivergate.cy/16-Paidiki/


Επισυνάπτονται το πρόγραμμα και η αφίσα της Ημερίδας, οι περιγραφές των εργαστηρίων και τα βιογραφικά των εισηγητών/εισηγητριών. Περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 22 572722.

 

Actions: E-mail | Permalink |