28

Προσφορές για ηλεκτρολογικές εργασίες και αντικατάσταση επίπλων εξοχικών κατοικιών ΠΟΕΔ στις Πλάτρες

 

Αντικατάσταση επίπλων

Η ΠΟΕΔ ζητά προσφορές για αντικατάσταση των επίπλων στις εξοχικές της κατοικίες στις Πλάτρες. Οι προσφορές πρέπει να είναι σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, με τους όρους και τις προδιαγραφές που έχουν  ετοιμαστεί και αφορούν :

- 43 τεμάχια στρώματα διαστάσεων 160Χ200 και  22 τεμάχια στρώματα 92Χ190 με ελάχιστο πάχος 25 εκ, ανατομικό, ορθοπεδικό με bonnell springs.

- Αντίστοιχη ποσότητας ντιβάνια μεταλλικής κατασκευής (σκελετός) επενδυμένος με chipboard πάχους 12χιλ. Το chipboard επενδυμένο με σφουγγαράκι 1εκ και ύφασμα αδιάβροχο, αλέκιαστο επιλογής.

- Επένδυση τοιχοποιίας με πλακάζ MDF  πάχους 18 χιλ βαμμένο στην πιστόλα σε χρώμα επιλογής, με χαράξεις (2Χ2χιλ). (Ανάγλυφη βαφή με άμμο). Εγκατάσταση της επένδυσης σε μικρή απόσταση από την τοιχοποιία και εγκατάσταση ταινίας LED (κρυφό φωτισμό), όπως αρχιτεκτονικά σχέδια και κατόπιν οδηγιών διορισμένου μελετητή.

- Κεφαλαριά κρεβατιού στερεωμένη σε τοιχοποιία και σε πλακάζ MDF (επένδυση) όπου προτείνετε. Πλακάζ 18 χιλ με σφουγγάρι επενδυμένο με δερμάτινη επιλογή (πάχος 10εκ). ( Στον 1 τύπο κεφαλαριάς δεν υπάρχει επένδυση από MDF)

  • - Τύπος 1 (Κατοικίες 1ος υπνοδωματίου) 11 τεμάχια
  • - Τύπος 2 (Κατοικίες 2 υπνοδωματίων με στρώμα 160 εκ. πλάτος) 32 τεμάχια
  • - Τύπος 2 (Κατοικίες 2 υπνοδωματίων με στρώμα 92 εκ. πλάτος) 32 τεμάχια

- Αντικατάσταση κομοδίνων όπως στα σχέδια / 150  τεμάχια

- Γωνιακός καναπές 260Χ180 (χρώμα, υλικό κατασκευής και ύφασμα) όπως σχέδια

- Τραπεζάκι σαλονιού. Να δοθούν επιλογές προς έγκριση

- Βοηθητικό τραπεζάκι. Να δοθούν επιλογές προς έγκριση

- Έπιπλο τηλεόρασης όπως σχέδια / 43 τεμάχια

 

Οι προσφορές πρέπει να φτάσουν σε κλειστό φάκελο μέχρι την Πέμπτη 21 Απριλίου στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ στη Λεωφόρο Κυρηνείας 184, 2112 Αγλαντζιά , Λευκωσία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22398800.

Για επίσκεψη στις κατοικίες στο τηλέφωνο 99280752.

Περισσότερες πληροφορίες 99431467.

 

Ανακοίνωση.

Σχέδια.

 

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Η ΠΟΕΔ ζητά προσφορές για ηλεκτρολογικές εργασίες στις εξοχικές της κατοικίες στις Πλάτρες. Οι προσφορές πρέπει να είναι σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, με τους όρους και τις προδιαγραφές που έχουν  ετοιμαστεί και αφορούν :

- Εγκατάσταση φωτιστικών νυκτός σε καινούριες κεφαλαριές κρεβατιών 3 watt/led σε λευκό χρώμα με θύρα USB. (Φωτιστικά προμήθειας ΠΟΕΔ) Διασυρμάτωση από πλησιέστερους υφιστάμενους διακόπτες όπως αρχιτεκτονικά σχέδια. Ποσότητα 150 τεμάχια.

- Εγκατάσταση φωτιστικών επιλογής οροφής (κρεμαστά ή πλαφονιέρες ανάλογα επιλογής) στα υπνοδωμάτια και στα σαλόνια. Ποσότητα 118 τεμάχια

- Εγκατάσταση 2 διακόπτων φωτισμού σε κάθε υπνοδωμάτιο (ale retour) και 2 μονών ρευματοδοτών σε καινούριες κεφαλαριές. Ποσότητα 150 μονοί ρευματοδότες και 150 διακόπτες φωτισμού.

Διασυρμάτωση από πλησιέστερους υφιστάμενους διακόπτες και ρευματοδότες όπως αρχιτεκτονικά σχέδια

Σε όσες περιπτώσεις δεν υπάρχουν σημεία πίσω από κεφαλαριές (στρώμα διπλό σε κατοικία 2 υπνοδωματίων) η παροχές θα παρθούν από τα πλησιέστερα σημεία με tracking.

- Εγκατάσταση 2 διπλών ρευματοδοτών και σημείων τηλεόρασης (διαδίκτυο και αντένα) με tracking πάνω από την τσεκολαδούρα. Ποσότητα 32 σημεία στις κατοικίες 2 υπνοδωματίων

- Εγκατάσταση διπλού ρευματοδότη και σημείων τηλεόρασης (διαδίκτυο και αντένα) Ποσότητα 11 σημεία στις κατοικίες 1 υπνοδωματίου

  • Η σειρά διακοπτών να είναι της εταιρείας Legrand, σειρά Belanko (πλατύ κουμπί)
  •  

Οι προσφορές πρέπει να φτάσουν σε κλειστό φάκελο μέχρι την Πέμπτη 21 Απριλίου στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ στη Λεωφόρο Κυρηνείας 184, 2112 Αγλαντζιά , Λευκωσία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22398800.

Για επίσκεψη στις κατοικίες στο τηλέφωνο 99280752.

Περισσότερες πληροφορίες 99431467.

 

Ανακοίνωση.

Σχέδια.

Actions: E-mail | Permalink |