05

Προς τους Εκπαιδευτικούς

του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λ/σίας

1η  Σεπτεμβρίου, 2022

 

ΘΕΜΑ : Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2022-23

 

Συναδέλφισσες/οι,

Με τη βοήθεια του Θεού αρχίζουμε τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023. Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες, αλλά κι από εύλογες ανησυχίες και φόβους. Ιδιαίτερα μετά τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας και των δυσάρεστων συνεπειών που αυτή επέφερε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Όλοι και όλες, βιώσαμε ανατροπές, προσαρμοστήκαμε σε καταστάσεις που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε 3 χρόνια πριν, θρηνήσαμε απώλειες, δοκιμάσαμε νέες μεθόδους και τρόπους για να λύσουμε καθημερινά μας προβλήματα, υιοθετήσαμε καινοτομίες, εργαλεία και με κόπο φτάσαμε ως εδώ, με την πεποίθηση ότι τα πράγματα επιτέλους θα είναι καλύτερα.

 

Τώρα κάνουμε μια υπόκλιση στη νέα αρχή που ατρύγητη περιμένει να τη γευτούμε. Επιστρέφουμε στο χώρο που ανήκουμε, να γεμίσουμε με καινούριες πινελιές τον πίνακα της επαγγελματικής μας ζωής, βοηθώντας τους μαθητές/ριες μας να «ανθίσουν» και να κερδίσουν ό,τι στερήθηκαν. Μέσα από τον νέο κύκλο μαθημάτων που αρχίζει, ο κοινός τόπος είναι η επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό τους όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και με στιγμές συγκίνησης, χαράς και δημιουργικότητας.

 

Στους νέους πνευματικούς δρόμους που ετοιμάζεστε να χαράξετε, σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή δύναμη!

Είστε η ραχοκοκκαλιά του Δημόσιου Σχολείου που χάρις στο δικό σας έργο, έγινε ένας καταξιωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός κι αναμφίβολα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατικής κοινωνίας.

 

«Το μυστικό της δύναμης, είναι η συλλογική θέληση» κι η εκπαιδευτική κοινότητα όχι μόνο το γνωρίζει, αλλά το έχει αποδείξει έμπρακτα. Η υπέρβαση των αντιξοοτήτων καθώς και ο συνεχής και αδιάλειπτος αγώνας σας, δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στη ζωή όλων μας κι εμείς είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λ/σίας έχουν ως εξής:

 

Α/Α

               ΘΕΣΗ

       ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ

1

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αγάθη Γεωργιάδου

99521653

2

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ρεβέκκα Νικολαΐδου                                                                              

99108600

3

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ζαχαρίας Κοντονικόλας

99312634

4

ΤΑΜΙΑΣ

Παναγιώτης Παναγή

99479185

5

ΟΡΓ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ηλιάνα Καναρά

99566242

6

Β.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στέλια Δημητρίου

99629931

7

Β. ΟΡΓ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστίνα Παναγή

99740715

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actions: E-mail | Permalink |