07

ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ακροάσεις Παιδικής Χορωδίας ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η Παιδική Χορωδία της ΠΟΕΔ Λάρνακας, που αποτελείται από παιδιά των Σχολείων της πόλης και επαρχίας μας, θα συνεχίσει και φέτος για ένατη συνεχή χρονιά τη δραστηριοποίησή της. Η Χορωδία αποτελείται από παιδιά ηλικίας 5 έως 16 χρόνων. Τη Χορωδία θα διευθύνει η κυρία Αγγέλα Κωνσταντινίδου.

Οι πρόβες θα γίνονται μια φορά τη βδομάδα, την Τετάρτη 5.00 – 7.00μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς (ΚΒ). Ακροάσεις θα γίνουν και φέτος έτσι ώστε όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν στη Χορωδία να έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν. Οι ακροάσεις θα γίνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/10/2014, από τις 5.00 μέχρι τις 7.00μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς (ΚΒ). Όσα παιδιά επιλεγούν για να συμμετέχουν στη Χορωδία θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.

Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων, σε συνεργασία με τους δασκάλους μουσικής, να φωτοτυπήσουν την Επιστολή και να την μοιράσουν σε παιδιά του σχολείου τους, είτε είναι στη χορωδία του σχολείου είτε έχουν κλίση-ταλέντο στη μουσική.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε την ωραία αυτή προσπάθεια και θα βοηθήσετε να εξευρεθούν μερικά παιδιά από κάθε σχολείο.

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας

Ανδρέας Θεοδώρου 99491322  (Γραμματέας)

Νικολίνα Νικολάου 99374472 (Ταμίας)                 
Actions: E-mail | Permalink |