08

ΕΕ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 1η Ενημερωτική Συγκέντρωση Τοπικών Υπευθύνων και Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ Λάρνακας 28/02/2012

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
                         Σε συνέχεια προηγούμενης επιστολής που έχει σταλεί στα σχολεία με ημερομηνία 15/11/2011, σχετικά με το θεσμό του Τοπικού Υπεύθυνου ΠΟΕΔ, το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας, σας πληροφορεί ότι την Τρίτη 28/02/2012, η ώρα 11:30 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Καθαρής, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική συγκέντρωση των Τοπικών Υπευθύνων και των Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ Λάρνακας. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με σχετική άδεια του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας και Πολιτισμού Λάρνακας – Αμμοχώστου.
                      Παρακαλούνται όλοι όσοι ορίστηκαν ως Τοπικοί Υπεύθυνοι από το διδασκαλικό σύλλογο του σχολείου τους και όλοι οι Γενικοί Αντιπρόσωποι της ΠΟΕΔ Λάρνακας, όπως παρευρεθούν στη συγκέντρωση, αφού προηγουμένως σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου τους, διευθετήσουν τις αναπληρώσεις που ενδέχεται να προκύψουν λόγω της αποχώρησής τους.
                     Στη συγκέντρωση θα παρευρεθούν  μέλη της Γραμματείας για να προβούν σε ενημέρωση για όλα τα επίκαιρα και σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κλάδο και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους συναδέλφους.
                                                                                                       ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
 

Actions: E-mail | Permalink |