17
Οι Επαρχιακές Επιτροπές Π.Ο.Ε.Δ. Κερύνειας και Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Κερύνειας διοργανώνουν εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή για τα κερυνειωτόπουλα, για τα παιδιά των τάξεων Γ΄, Δ’, Ε’, Στ’ όλων των Δημοτικών Σχολείων, που κατάγονται από την Επαρχία Κερύνειας, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016.
 
Η όλη εκδήλωση αποτελεί συνέχεια των δραστηριοτήτων για συντήρηση της μνήμης της κατεχόμενης πόλης μας, επαναδιατύπωσ η τοÏ … αιτήματος για απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών μας από τον Τούρκο Εισβολέα και εντάσσεται στα πλαίσια του διακηρυγμένου από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στόχου «Γνωρίζω , Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ». Στόχος της εκδρομής αυτής είναι η αλληλογνωριμία των παιδιών, που κατάγονται από την Επαρχία της Κερύνειας και η συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διατήρηση της μνήμη της κατεχόμενης πόλης μας.
 
 
* Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν από τους διευθυντές ή τους ίδιους τους γονείς, υπογεγραμμένες, στο φαξ 22817599 μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Πληροφορίες:
Δώρα Κατσελλή Ζαχαρία, τηλ.επικ.: 99569379
Κώστας Κυπρή, τηλ. επικ.: 99214442
Actions: E-mail | Permalink |