04

Την Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου, 2018, θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της ΠΟΕΔ, με  σκοπό την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Οργάνωσης για λήψη μέτρων αντίδρασης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, σε περίπτωση που η κυβέρνηση εμμένει στην μονομερή και ετσιθελική της απόφαση για εφαρμογή των τεσσάρων μέτρων που πλήττουν την ποιότητα του δημόσιου σχολείου, τα οποία αποφασίστηκαν χωρίς να διεξαχθεί ο ενδεδειγμένος θεσμικός διάλογος.

Η ψηφοφορία, που θα είναι μυστική, θα διεξαχθεί στα πλαίσια Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης των Μελών, μεταξύ των ωρών 2:30μ.μ και 6:00μμ.  στα ακόλουθα κέντρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ         :  Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως

ΛΕΜΕΣΟΣ         :   ΚΑ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ :   Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Δερύνειας   

ΛΑΡΝΑΚΑ          :   Δημοτικό Σχολείο Καθαρής «Δημήτρης Λιπέρτης»

ΠΑΦΟΣ             :   10ο Δημοτικό Πάφου

ΜΟΡΦΟΥ          :   Δημοτικό Σχολείο Αστρομερίτη

Οι συνάδελφοι μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου, οποιαδήποτε ώρα μέσα στο πιο πάνω διάστημα, είτε στο Κέντρο της επαρχίας που εργάζονται είτε σ’ εκείνο της επαρχίας που διαμένουν, ενώ οι εκτοπισμένοι συνάδελφοι στο Κέντρο οποιουδήποτε Γραφείου.

Σχετική ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν και για τα οποία ζητείται η συγκεκριμένη εξουσιοδότηση της βάσης των μελών θα προηγηθεί στους ίδιους χώρους  την ίδια μέρα από τις 1:30μ.μ μέχρι τις 2:30μ.μ.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων θεωρείται επιβεβλημένη.

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΟΕΔ.

Actions: E-mail | Permalink |