Entries for Μάρτιος 2013

06
Προσβλέποντας ότι, επί ημερών σας, τα σοβαρά θέματα της Δημόσιας Δημοτικής Εκπαίδευσης και των λειτουργών της θα τυγχάνουν πάντοτε της δέουσας μέριμνας και του πρέποντος χειρισμού από μέρους σας, δηλώνουμε πως η Οργάνωσή μας είναι πάντοτε έτοιμη και πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί σας για μια αναβαθμισμένη Παιδεία, που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε μια πιο δίκαιη κοινωνία, σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Θα ευχαριστηθούμε ιδιαίτερα αν μας ορίσετε συνάντηση γνωριμίας, το συντομότερο δυνατό.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
06
Ευελπιστούμε ότι η Εκπαίδευση, ως ο κατ’ εξοχήν φορέας για μετάδοση των αρχών και αξιών που θα πρέπει να διέπουν τη λειτουργία της σύγχρονης κοινωνίας μας, θα τύχει της δέουσας αναγνώρισης και σημασίας από την πλευρά σας ώστε, μέσα από αυτή, οι δάσκαλοι της Κύπρου να έχουν την ευκαιρία να επιτελέσουν αποτελεσματικά το ρόλο τους και να ανταποκριθούν, στον επιθυμητό βαθμό, στη γενικά παραδεκτή προσδοκία ότι αυτό που θα μας οδηγήσει έξω από την κρίση είναι η Εκπαίδευση.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
02
Τελευταίο αίτημα της ΠΟΕΔ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν η αναγνώριση της υπηρεσίας προϋπηρεσίας των αδιόριστων εκπαιδευτικών ως εκπαιδευτική υπηρεσια σε Δημόσιο Σχολείο. Το αίτημα είχε τεκμηριωθεί με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό από το Υπουργείο Παιδείας. Αντί αυτού, το Μάιο του 2012 σε δημοσιευμά παρουσιάζεται η ίδρυση ιδιωτικού φορέα.
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για Εκπροσώπηση

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last