27

Θέμα: Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης «Ευ ζην εκπαιδευτικών: Από τη θεωρία στην πράξη»

 

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, το ερευνητικό κέντρο CARDET και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, διοργανώνουν το Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Ευ ζην εκπαιδευτικών: Από τη θεωρία στην πράξη». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στο οίκημα της ΠΟΕΔ (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, 2112, Πλατύ Αγλαντζιάς), από τις 8:15 μέχρι τις 13:00.  

 

To Πρόγραμμα, καθώς και επιπρόσθετες πληροφορίες που αφορούν στο Συνέδριο θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://bit.ly/evzin2024 .

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στον χώρο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι Διευθυντές/Διευθύντριες δημοτικών σχολείων, ειδικών σχολείων και νηπιαγωγείων. Οι Διευθυντές/ Διευθύντριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο θα πρέπει θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτο από τις 22/03/24 μέχρι και τις 07/04/24, αφού προηγουμένως βεβαιωθούν ότι έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία στο προφίλ τους. Οδηγίες για την πρόσβαση στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων, υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://www.pi-eggrafes.ac.cy. Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου τη Δευτέρα 8/04/24. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα μπορούν να εκτυπώσουν το πιστοποιητικό παρακολούθησής τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pieggrafes.ac.cy ), στον σύνδεσμο «Αρχείο Δηλώσεων», 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου. 

 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

     

Actions: E-mail | Permalink |