Άλλες Εγκύκλιοι
Οδηγίες ΠΟΕΔ για αντικαταστάσεις (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Οδηγίες ΠΟΕΔ για αντικαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς ΔΔΕ αναφορικά με την εγκύκλιο για τις τελετές αποφοίτησης (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Επείγουσα επιστολή με τις ενστάσεις της απέστειλε η ΠΟΕΔ προς τη Διεύθυνση Δημοτικής αναφορικά με το ζήτημα της εγκυκλίου για τις τελετές αποφοίτησης. 

 

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΠΟΕΔ προς τα μέλη της για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 3 Μαΐου 2020) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Η δημιουργία Ιστοσελίδων σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ΥΠΠΑΝ. Η Ιστοσελίδα αποτελεί ένα μέσο για εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, αλλά όχι το μοναδικό ούτε και υποχρεωτικό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλοι τρόποι και μέσα που έχουν συμπεριληφθεί στα σχέδια δράσης των σχολικών μονάδων που έχουν εγκριθεί.

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΠΟΕΔ για τη λειτουργία των σχολείων και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση λόγω της πανδημίας του Κορωνοΐου (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές που περνά η πατρίδα μας λόγω της πανδημίας του Κορωνοΐου και μετά τα περιοριστικά μέτρα με στόχο την αντιμετώπιση και περιορισμό αυτής, αλλά και τις οδηγίες και εξαγγελίες του ΥΠΠΑΝ για την συνέχιση της διδασκαλίας και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών μας, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας μεταφέρουμε τα εξής :

Διαβάστε περισσότερα
ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΠΑΝ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων της ΠΟΕΔ με το ΥΠΠΑΝ σε σχέση με την εφαρμογή του νέου σχεδίου αξιολόγησης του μαθητή για τη σχολική χρονιά 2019-2020, το ΥΠΠΑΝ απέστειλε στα σχολεία τη σχετική εγκύκλιο (ypp10063), με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου 2019. 

Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση και οδηγίες προς τα μέλη της ΠΟΕΔ: 1) Υλοποίηση της Ενιαίας Πολιτικής για την Επαγγελματική Μάθηση, 2) Σύστημα διαχείρισης κινδύνων (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Σε σχέση με την Ενιαία Πολιτική για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών ,  η ΠΟΕΔ επιμένει στη θέση της για παραχώρηση των  πέντε διδακτικών περιόδων,  όπως έχει συμφωνηθεί με το ΥΠΠΑΝ  τον Απρίλιο του 2018, η οποία έχει ανακοινωθεί επίσημα και από το ΥΠΠΑΝ με σχετική εγκύκλιο.

Διαβάστε περισσότερα
«Σχολικές Εκδρομές και Επισκέψεις» (Εγκύκλιος Αρ. Φακ: 7.27.11/2 ημερομηνίας 21 Ιουνίου, 2019) (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Στην εγκύκλιο εμπεριέχονται ασάφειες και γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες δεν θα έπρεπε να επιβαρύνουν τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων.

Διαβάστε περισσότερα
Αποφάσεις ΔΣ ΠΟΕΔ (ημερομηνίας 5 Οκτωβρίου 2018) (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Η ΠΟΕΔ στην τελευταία συνεδρία του Διοικητικού της Συμβουλίου που έγινε στις 4 Οκτωβρίου 2018, συζήτησε την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται μετά την εξεύρεση λύσης ανάγκης και τον τερματισμό της εντεινόμενης κρίσης που ταλάνισε την Εκπαίδευση τους τρεις τελευταίους μήνες. Συνυπολογίζοντας και τον διάλογο για τα θέματα Ασφάλειας και Υγείας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς και την ανάγκη αναθεώρησης ή/και συμπλήρωσης που επιβάλλεται, στις υφιστάμενες εγκυκλίους και δομές, αποφάσισε τα πιο κάτω τα οποία θέτει ενώπιον σας, προκειμένου να υπάρξει ενιαία πολιτική και αντιμετώπιση σε όλες τις σχολικές μονάδες:

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΠΟΕΔ προς όλα τα μέλη (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Κατεβάστε το αρχείο: Οδηγίες προς τα μέλη

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ, ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !

Η εγκύκλιος να διαβαστεί και να συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρία του Διδασκαλικού Συλλόγου το πρωί της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα
Έναρξη σχολικής χρονιάς 2017 – 2018 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017) (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ: ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017 – 2018

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2017 – 2018 η νέα ηγεσία της ΠΟΕΔ σας στέλνει εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και σας εύχεται καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα