ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»  (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»  ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:  Παναγιώτης Τρισόκας (Πρώην Αρχηγός της Εθνικής Κύπρου, Head Coach της Καλαθόσφαιρας της ΕΝΠ) και Γεώργιος Πέγιος και Χρήστος Καράγιωργας (προπονητές καλαθόσφαιρας ENΠ)

Διαβάστε περισσότερα
Θέση ΠΟΕΔ για διορισμούς με συμβάσεις μέσω προκήρυξης (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, ημερομηνίας 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την οποία καλεί ενδιαφερόμενες/ους για υποβολή αιτήσεων για διορισμό με σύμβαση μέσω προκήρυξης, η ΠΟΕΔ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Έκθεση Εικαστικών Έργων και Εκδόσεων Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Ειδικών Εκπαιδευτικών, μελών Ε.Γ ΠΟΕΔ Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023) (ΠΟΕΔ & Οικονομία)

Η Πολιτιστική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και το ΤΕ.ΠΑ.Κ, διοργανώνει ξανά, μετά από διακοπή τεσσάρων χρόνων, την καθιερωμένη Έκθεση Εικαστικών Έργων και Εκδόσεων Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Ειδικών Εκπαιδευτικών της επαρχίας Λεμεσού. 

Διαβάστε περισσότερα
Απρεπής συμπεριφορά λειτουργών του ΥΠΑΝ εις βάρος του Διδασκαλικού κόσμου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, θα θέλαμε να καταθέσουμε την έντονη διαμαρτυρία της ΠΟΕΔ, σε ότι αφορά στην τοποθέτηση εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, εκ μέρους της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, ημερομηνίας 27 Σεπτεμβρίου 2023 και με θέμα συζήτησης: «Ο σχολικός αθλητισμός και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες».

Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση των επηρεαζόμενων μελών της ΠΟΕΔ, για την εφαρμογή της νομοθεσίας για το συνταξιοδοτικό (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε συνέχεια της επιστολής μας, ημερομηνίας 7 Αυγούστου 2023 και της συνάντησής μας, στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, θα θέλαμε ενημέρωση για τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Όροι υπηρεσίας έκτακτου προσωπικού. (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της επιστολής του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, ημερομηνίας 8 Οκτωβρίου 2021 (Αρ. Φακ.: ΥΟ: 05.20.005 / ΤΔΔΠ: 05.20.003.002) και της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, σε συνεδρία ΜΙ.Τ.Ε.Π.Ε.Υ. στις 15 Ιουλίου 2022, αλλά και της σχετικής αλληλογραφίας που σας παραδόθηκε ιδιοχείρως στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, θα θέλαμε να τύχουμε ενημέρωσης για το ενδεχόμενο επαναορισμού  ΜΙ.Τ.Ε.Π.Ε.Υ. για το θέμα, το συντομότερο δυνατό. Σημειώνουμε ότι το θέμα έχει ήδη εγγραφεί στη Μ.Ε.Π.Ε.Υ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: «3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, θα διοργανώσει τo Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 στις 5:00μ.μ. στο αμφιθέατρο του Xenion High School, παράσταση από τη θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ με το έργο «3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος» που είναι βασισμένο στο κυπριακό παραμύθι «Οι Τρίπλαροι τζιαι ο Δράκος της Μηλιάς».

Διαβάστε περισσότερα
Πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ: Επιστροφή μετρητών στο EKO Smile Wallet! (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η  επιστροφή μετρητών μέσω της εφαρμογής EKO Smile, στα μέλη της ΠΟΕΔ που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα επιβράβευσης. Τα χρήματα, θα εμφανιστούν στο EKO Smile Wallet, που μπορείτε να βρείτε μέσα στην εφαρμογή.

Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση ΠΟΕΔ και έναρξη διαλόγου για τρέχοντα εκπαιδευτικά/συνδικαλιστικά θέματα (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΘΕΣΕΙΣ)

Σε συνέχεια των τελευταίων συναντήσεων με την ΠΟΕΔ, αλλά και δημόσιων δηλώσεων τόσο δικών σας, όσο και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ζητούμε όπως το αμέσως επόμενο διάστημα τύχουμε ενδελεχούς ενημέρωσης σχετικά με τα πιο κάτω θέματα:

Διαβάστε περισσότερα
Τροποποίηση Νομοθεσίας «Περί Εγγραφής Λογοπαθολόγων Νόμος του 2001 (136 (I)/2001)» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023) (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ), (ΘΕΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της συνάντησής μας, στις 11 Σεπτεμβρίου, θα θέλαμε να καταθέσουμε τα ακόλουθα: Ο διορισμός, η αξιολόγηση, η επιμόρφωση, η εγγραφή σε Συνδικαλιστική Οργάνωση και η πειθαρχική διαδικασία των Λογοπαθολόγων της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, βασίζεται στις διατάξεις του «Περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Νόμο του 1969 (10/1969)» αλλά και στα Σχέδια Υπηρεσίας που ισχύει στη βάση αυτού.

Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 100First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last