ΠΟΕΔ Λεμεσού: Μνημόσυνο αποθανοντων εκπαιδευτικών με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ Λεμεσού σας προσκαλούν στο ετήσιο μνημόσυνο των αποθανόντων εκπαιδευτικών, που  τελούν με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Γιορτή Ελληνικών Γραμμάτων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Γιορτή Ελληνικών Γραμμάτων, απόψε στις 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου.

Διαβάστε περισσότερα
Συμπληρωματικές οδηγίες προς μέλη ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε ό,τι αφορά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ΠΟΕΔ για τη διακοπή μαθημάτων από 12:00 μέχρι 13:00, με ταυτόχρονη διεξαγωγή εκδήλωσης διαμαρτυρίας εντός του σχολικού χώρου και χωρίς την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή της ΠΟΕΔ στα μέτρα αντίδρασης για προάσπιση της Α.Τ.Α. (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ συμμετέχει στα μέτρα αντίδρασης που αποφάσισαν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Κύπρου, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της Α.Τ.Α. και επέκτασή της για όλους τους εργαζόμενους, την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορές ΠΟΕΔ για τα μέλη της, για το τριήμερο της 1ης Μαΐου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της, για την αργία της 1η Μαΐου 2023. 

Διαβάστε περισσότερα
Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού: Καρναβαλίστικο πάρτυ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)

Το  καρναβαλίστικο πάρτυ της ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ επιστρέφει ξανά! Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής της Επιτροπής, καλεί όλους σας ( εκπαιδευτικούς και μη)  να ξεφαντώσετε μαζί με την παρέα σας στο KAYA Bar-Limassol 
παρέα με τους DJ ASIMENOS & DJ RENOS.

Διαβάστε περισσότερα
70χρονα ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η 9η Απριλίου 1953, καταγράφεται ως η μέρα ίδρυσης της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ). Φέτος η Οργάνωσή μας συμπληρώνει 70 χρόνια αγώνων, δράσης και προσφοράς.

Διαβάστε περισσότερα
Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΕΔ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δωρεάν προσφορά για τα μέλη της ΠΟΕΔ και τα παιδιά τους Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 12:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσιας: Γονείς ενάντιοι ή γονείς σύμμαχοι; Στον δρόμο προς τη συνεργασία και την αμοιβαιότητα (μελέτες περιπτώσεων γονέων παιδιών με αναπηρίες ή και εκπαιδευτικές ανάγκες) (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Γονείς ενάντιοι ή γονείς σύμμαχοι; Στον δρόμο προς τη συνεργασία και την αμοιβαιότητα (μελέτες περιπτώσεων γονέων - παιδιών με αναπηρίες ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες). Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Κλαδική Επιτροπή Ειδικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας. 

Διαβάστε περισσότερα
Λανθασμένοι χειρισμοί ΥΠΑΝ και Κυβέρνησης υπονομεύουν την Επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Η ΠΟΕΔ και οι Οργανωμένοι Γονείς, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη σταδιακή επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης, ώστε να καλύπτει σε βάθος τριετίας τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. ΥΠΑΝ και Κυβέρνηση υπονόμευσαν, μέσα από τους κακούς χειρισμούς τους, μια εκπαιδευτική πολιτική, που η φιλοσοφία της είναι σωστή, αφού έχει θετικό αντίκτυπο τόσο εκπαιδευτικά όσο και κοινωνικά και έχει καταλήξει, αδίκως, σε πεδίο σύγκρουσης.

Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 100First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last