Θέσεις Εκπαιδευτικών Οργανώσεων σε σχέση με τη βελτίωση της Νομοθεσίας Ν.210 (I) 2022 που αφορά στο Επαγγελματικό Σχέδιο Συνταξιοδοτικών Ωφελημάτων (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της κατάθεσης στη βουλή, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, πρότασης για τροποποίηση της Νομοθεσίας που αφορά τα Συνταξιοδοτικά Ωφελήματα και τροποποίησης προνοιών της.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ καταδικάζει τις μαύρες επετείους του προδοτικού Πραξικοπήματος και της βάρβαρης Τουρκικής Εισβολής (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ, με αφορμή τις μαύρες επετείους του προδοτικού Πραξικοπήματος και της βάρβαρης Τουρκικής Εισβολής, καταδικάζει για ακόμα μια φορά το δίδυμο έγκλημα σε βάρος της Κύπρου, που άρχισε από τη Χούντα των Αθηνών και τους εδώ εγκάθετούς της και ολοκληρώθηκε με τη βάρβαρη Εισβολή του Τουρκικού Αττίλα.

Διαβάστε περισσότερα
Σύσκεψη Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Κρατικού Τομέα για εισηγήσεις ΔΝΤ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ, στη Λευκωσία, σύσκεψη των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Κρατικού Τομέα, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, ΠΑΣΥΚΙ, ΠΑΣΥΝΟ, ΣΑΚ, ΣΥΠΥΚ, Σύνδεσμος Αξιωματικών Εθνικής Φρουράς και Σύνδεσμος Υπαξιωματικών Εθνικής Φρουράς.

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ σε σχέση με τον θεσμό των Θερινών Σχολείων (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της συνάντησής μας που είχαμε την 1η Ιουλίου 2024, η ΠΟΕΔ σάς καταθέτει και γραπτώς τις θέσεις της: Α. Στελέχωση – Κριτήρια Στελέχωσης: Δυστυχώς η φετινή στελέχωση των Θερινών Σχολείων δεν μπορεί να μας βρει ικανοποιημένους.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδικές τιμές για μέλη ΠΟΕΔ, στο ξενοδοχείο Thalassa Boutique Hotel & Spa (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ έχει εξασφαλίσει για τα μέλη της ειδικές τιμές στο ξενοδοχείο Thalassa Boutique Hotel & Spa, στην Πάφο.

Διαβάστε περισσότερα
Εκλογικό Παγκύπριο Συμβούλιο Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 12.30, πραγματοποιήθηκε το Εκλογικό Παγκύπριο Συμβούλιο των Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στο Κέντρο Όασις στη Χοιροκοιτία.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του νομικού Ανδρέα Παναγιώτου (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, για τον θάνατο του νομικού Ανδρέα Παναγιώτου. Ο Ανδρέας Παναγιώτου υπήρξε ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΕΔ, για πέραν των τεσσάρων δεκαετιών. Ακούραστος συμπαραστάτης, στάθηκε ουσιαστικά και δυναμικά δίπλα από την Οργάνωση, παρέχοντάς της νομικές συμβουλές και βοηθώντας την στις διεκδικήσεις της. Άνθρωπος με ήθος, έντιμος και συνεπής, στήριξε την ΠΟΕΔ ποικιλοτρόπως, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Γνωριμία με αθλήματα νερού (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, διοργανώνει ημερίδες, με τίτλο: «Γνωριμία με αθλήματα νερού».

Διαβάστε περισσότερα
Σημαντική ανακοίνωση Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Αλληλεγγύης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων/μελών της Π.Ο.Ε.Δ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σύμφωνα με το άρθρο 9.1.11 του νέου καταστατικού της ΠΟΕΔ, το οποίο είναι εν ισχύ από την 1/5/2024, αποτελεί δικαίωμα κάθε μέλους της ΠΟΕΔ να συμμετέχει στο σχέδιο παροχής οικονομικής βοήθειας στο Ταμείο Αλληλεγγύης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων/μελών της Π.Ο.Ε.Δ. 

Διαβάστε περισσότερα
Ειδικές τιμές για μέλη ΠΟΕΔ, σε ξενοδοχεία στον Πρωταρά (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ έχει εξασφαλίσει για τα μέλη της ειδικές τιμές σε τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στον Πρωταρά.

Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 100First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last