Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού, 5 Οκτωβρίου 2022 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

«Η αναδιαμόρφωση της εκπαίδευσης ξεκινά από τους εκπαιδευτικούς». Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων Εκπαιδευτικών γιορτάζουν σήμερα την 5η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, μαζί με τα 85 εκατομμύρια Εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα
Κοινή Ανακοίνωση ΠΟΕΔ και Οργανωμένων Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοσίων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων, πραγματοποίησαν συνάντηση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022. Σκοπός της συνάντησης, η συζήτηση θεμάτων που αφορούν τα Δημόσια Νηπιαγωγεία και τη Δημόσια Υποχρεωτική Προδημοτική Εκπαίδευση.

Διαβάστε περισσότερα
Εβδομάδα ασφαλούς στοιχήματος - Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στηρίζει την Εβδομάδα Ασφαλο΄ύς Παιχνιδιού, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. 

Διαβάστε περισσότερα
Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, 5 Οκτωβρίου 2022 - ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Η Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, διαχρονικά στοχεύει στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του επαγγέλματος. Οι εκπαιδευτικοί, από καταβολής κόσμου, προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να καθοδηγήσουν τα παιδιά, καθόλη τη διάρκεια φοίτησης τους στο σχολείο. Ημερολογιακά, η μέρα αυτή αποτελεί μια άριστη ευκαιρία, για εορτασμό κι ένδειξη εκτίμησης στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και επαγρύπνηση για όλα τα άλυτα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα
Κλαδικές Επιτροπές ΠΟΕΔ Λευκωσίας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λευκωσίας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επαναλειτουργία των Κλαδικών της Επιτροπών για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23, από το μήνα Οκτώβριο. Σταθερή επιδίωξη μας είναι η έκφραση των προβληματισμών κι ο εμπλουτισμός της δεξαμενής των απόψεων και εισηγήσεων σας, σ΄ ένα επίπεδο συλλογικό, για τα θέματα που απασχολούν τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες τις οποίες εκπροσωπείτε. Μέσα από αυτό το πρίσμα, απευθύνουμε προσωπική πρόσκληση στην καθεμιά και στον καθένα για εκ νέου δυναμική ενεργοποίηση, τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (30μηνη διακοπτόμενη υπηρεσία με σύμβαση και αθροιστικό 30μηνο αντικαταστατών) (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)

Επιχορήγηση δύο προσφυγών:  Α. για μετατροπή 30μηνης διακοπτόμενης υπηρεσίας με σύμβαση και  Β. αθροιστικού 30μηνου αντικαταστατών, σε υπηρεσία αορίστου χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες ΠΟΕΔ για αντικαταστάσεις (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ)

Οδηγίες ΠΟΕΔ για αντικαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα
"Μαζί τραβάμε κουπί...": Dragon Boat Event από την ΠΟΕΔ Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού (στο πλαίσιο δράσης της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Εκπαιδευτικού, αποφάσισε να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στα μέλη του. Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του Dragon Boat στον Φράκτη Γερμασόγειας στις 5 και 8 Οκτωβρίου 2022. 

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ταμείου αλληλεγγύης και βοήθειας, για τον θάνατο της Χλόης Έλληνα Σιαηλή (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Ως Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα: Τον Σεπτέμβριο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Χλόης Έλληνα Σιαηλή, η οποία απεβίωσε στις 08/06/2022. Ταυτόχρονα, όσα μέλη της ΠΟΕΔ επιθυμούν να εγγραφούν και ως μέλη του ταμείου για να συνεισφέρουν και αυτοί σε περίπτωση θανάτου μέλους του ταμείου, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους.

Διαβάστε περισσότερα
Διακοινοτική Παιδική Χορωδία: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων (ανοιχτή για παιδιά ηλικίας 5 με 11 χρονών) (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η Διακοινοτική Παιδική Χορωδία επέστρεψε και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής! Σας παρακαλούμε όπως μοιραστείτε τις παρακάτω πληροφορίες με τους μαθητές και μαθήτριές σας και τη διεύθυνση του σχολείου στο οποίο εργάζεστε. τη Χορωδία τα παιδιά συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες, συνεργάζονται και γνωρίζουν το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις φωνητικές τους ικανότητες. Μαθαίνουν, επίσης, τραγούδια στην Αγγλική, Ελληνική και Τουρκική γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 100First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last