30

Λευκωσία, 30 Σεπτεμβρίου 2024

 

Κλιμάκια Επισκέψεων Αξιωματούχων ΠΟΕΔ στις σχολικές μονάδες για σκοπούς επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών της Οργάνωσης.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

Με την ψήφιση και εφαρμογή του νέου καταστατικού της ΠΟΕΔ πλέον η Οργάνωση έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή. Παράλληλα με τη νέα δομή των σωμάτων και τον τρόπο λειτουργίας τους, η ΠΟΕΔ έχει βελτιώσει και τον τρόπο ενημέρωσης των μελών, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πιο αποτελεσματική, άμεση και πλήρης ενημέρωση.

 

Συγκεκριμένα, εκτός από τα κλιμάκια των Επαρχιακών Επιτροπών, τα οποία επισκέπτονται τα σχολεία σε πρωινό χρόνο, φέτος θα διεξάγονται και ενημερώσεις από μέλη του Εκτελεστικού Διοικητικού σε ομάδες σχολείων την ώρα της συνεδρίας προσωπικού.

 

Συγκεκριμένα, την ώρα της συνεδρίας προσωπικού, γειτονικά σχολεία θα συγκεντρώνονται σε έναν χώρο και εκεί θα διεξάγεται ενημέρωση από μέλη του ΕΔΣ. Παράλληλα, κατά τις συναντήσεις, θα γίνεται εποικοδομητική συζήτηση και θα ακούγονται εισηγήσεις και προβληματισμοί.

 

Όσον αφορά τις μέρες διεξαγωγής των κλιμακίων, έχουν ως εξής:

  • - Κλιμάκια Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας και Λεμεσού: Τρίτη και Πέμπτη πρωί
  • - Κλιμάκια Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Μόρφου και Κερύνειας: Πέμπτη πρωί
  • - Κλιμάκια Εκτελεστικού Διοικητικού Συμβουλίου: Δευτέρα ή Τετάρτη, στην ώρα συνεδρίας προσωπικού

Ενημερώνουμε πως σε όλα τα κλιμάκια θα συμμετέχουν τουλάχιστον δύο αξιωματούχοι της Οργάνωσης, με διακινησιακή εκπροσώπηση. Σημειώνεται επίσης, πως δεν θα πραγματοποιούνται ατομικές επισκέψεις αξιωματούχων στα σχολεία.

 

Αν κάποια σχολική μονάδα επιθυμεί να αιτηθεί επίσκεψη κλιμακίου της Οργάνωσης για οποιοδήποτε λόγο, πλέον μπορεί να το αιτηθεί μέσω της πιο κάτω φόρμας.

 

Με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων για τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία και προσδοκούμε στη συνέχισή της.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |