07

Ανακοίνωση Συνεργασίας ΠΟΕΔ και Poupas for Holidays!

 

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της προσφοράς προς τα μέλη της ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το ταξιδιωτικό γραφείο POUPAS FOR HOLIDAYS LTD. 

 

Η συνεργασία περιλαμβάνει την προσφορά μοναδικών και αποκλειστικών τιμών/πακέτων για τα μέλη της ΠΟΕΔ για  οργανωμένα Ταξίδια (σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μακρινούς προορισμούς), για δυναμικά πακέτα διακοπών (πτήση και διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία) σε ολόκληρο το κόσμο και για διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Κύπρο.

Όλες οι προσφορές θα ανεβαίνουν στη  ξεχωριστή ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ  https://poed.poupas.com.cy η οποία έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό και πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη της ΠΟΕΔ, καταχωρώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους και ΑΚΑ.   

 

Όλες οι προσφορές για ταξίδια και ξενοδοχεία Κύπρου θα παρουσιάζονται με τελικές τιμές που θα ισχύουν αποκλειστικά μόνο για τα μέλη της οργάνωσης και την άμεση οικογένειά τους.

 

Εκτός των μεμονωμένων προσφορών που θα έχουν αποκλειστικά τα μέλη της ΠΟΕΔ, θα υπάρχει η δυνατότητα να επωφελούνται τα μέλη καλύτερων δυνατών τιμών και σε άλλες υπηρεσίες μέσω του POUPAS FOR HOLIDAYS όπως:

· Αεροπορικά εισιτήρια με μειωμένο κόστος υπηρεσίας

· Ξενοδοχεία εντός και εκτός Κύπρου στις καλύτερες δυνατές τιμές

· Κρουαζιέρες από Κύπρο και Μακρινές με έκπτωση στη τελική τιμή

· Ατομικά Πακέτα 

· Ομαδικά ταξίδια Γκρουπ

· Γαμήλια Ταξίδια

· Εταιρικά ταξίδια και εκδηλώσεις

 

Για αποστολή στο email σας των προσφορών στο πλαίσιο της συνεργασίας πρέπει να γίνει εγγραφή στο πιο κάτω σύνδεσμο: https://mailchi.mp/poupas/poedmembers 

Επίσης η επικοινωνία με το γραφείο POUPAS FOR HOLIDAYS θα μπορεί να γίνεται μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 7008 7003 όπου οι λειτουργοί του γραφείου θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για τις ώρες εργασίας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, ή μέσω email στο poed@poupas.com.cy, αλλά και μέσω των Social Media της εταιρείας σε

Facebook https://www.facebook.com/poupasforholidays/ και

Instagram https://www.instagram.com/poupasforholidays/

 

Actions: E-mail | Permalink |