06
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ για την πληρωμή των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στα προαιρετικά ολοήμερα.

Μετά από πληροφόρηση που είχε η ΠΟΕΔ από το Υπουργείο Εργασίας, οι συνάδελφοι που περιμένουν απάντηση από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις για τις ενστάσεις τους και έχουν κληθεί να πληρώσουν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να πάνε στα κατά τόπους γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων και εκεί θα ενημερωθούν για το ποσό το οποίο τελικά θα πληρώσουν. Από την ενημέρωση που είχαμε οι ενστάσεις έχουν γίνει αποδεκτές (δεν θα σταλθούν προσωπικές επιστολές στον καθένα) και το ποσό που θα πληρωθεί θα είναι μειωμένο. 

Επιπλέον η ΠΟΕΔ ενημερώνει ξανά πως όσοι σταματούν για τουλάχιστον μια βδομάδα (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα ή ασθένεια) θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο μη απασχόλησης.
YKA 1 - 016, ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Επιπλέον πληροφορίες για το καθεστώς εργασίας στα προαιρετικά ολοήμερα μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενη ανακοίνωση της Οργάνωσης στο πιο κάτω σύνδεσμο:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες για τους εργαζόμενους στα Προαιρετικά και στα Ενιαία Ολοήμερα σχολεία με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Όσοι συνάδελφοι χρειάζονται επιπλέον διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Ολοήμερων στο ΥΠΠ.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Τηλέφωνο: 22800956
Τηλέφωνο: 22809543
Τηλέφωνο: 22800795
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείo: oloimero@schools.ac.cy
Τηλεομοιότυπο: 22512783
Actions: E-mail | Permalink |