18
Χαιρετισμός Προέδρου ΠΟΕΔ στη Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Σχολής Γονέων. Πολιτεία, Εκπαιδευτικές Οργανώσεις-εκπαιδευτικοί και γονείς βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι και χαιρετίζω την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, εκπροσωπώντας τον εκπαιδευτικό κόσμο της Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Πολιτεία, Εκπαιδευτικές Οργανώσεις-εκπαιδευτικοί και γονείς βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι, υπηρετώντας τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την προαγωγή της Παιδείας του τόπου μας, προς όφελος των παιδιών μας, των νεότερων γενεών και κατ’ επέκταση δια μέσου τους, προς όφελος της πατρίδας μας.
Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με απαλό χορτάρι, αλλά ορεινός, στρωμένος με πέτρες και εμπόδια ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διάγουμε. Συνεπώς, η συνεργασία, η αλληλοστήριξη και η συνεννόηση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς είναι αδήριτη και εκ των ων ουκ άνευ, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κορυφή και να ατενίσουμε περισσότερο ήλιο.
Είναι γι’ αυτό άλλωστε που πριν 40 και πλέον χρόνια οι εκπαιδευτικοί πρωτοστάτησαν και κατάφεραν σιγά σιγά να οργανώσουν τους γονείς, έναν από τους σημαντικότερους εταίρους σε αυτή την προσπάθεια και στήριξαν με διάφορους τρόπους την Παγκύπρια Σχολή Γονέων, κάτι που διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πράττουμε κι εμείς με τη σειρά μας.
Το έργο που επιτελεί η Παγκύπρια Σχολή Γονέων είναι πολυδιάστατο και πολύ αξιόλογο. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον αγαπητό φίλο κ. Νίκο Μουλαζίμη έβαλε τον πήχη πραγματικά πολύ ψηλά αναβαθμίζοντας την αισθητά.
Ως ΠΟΕΔ θα συνεχίσουμε και θα διαφυλάξουμε αυτή την αγαστή συνεργασία και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που επιτελείτε.
Δράττομαι της ευκαιρίας κύριε Υπουργέ, να ευχηθώ και σε σας με την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, κάθε επιτυχία και προσβλέπουμε ως ΠΟΕΔ σε μια ειλικρινή και παραγωγική συνεργασία μαζί σας.
Posted in: (ΑΡΘΡΑ)
Actions: E-mail | Permalink |