12
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των δασκάλων/νηπιαγωγών

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 2 Ιανουαρίου 2015, στο "Κτήμα Μακένζυ" στη Λάρνακα, η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δασκάλων/νηπιαγωγών. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια προσφορά της ΠΟΕΔ Λ/κας προς τα μέλη της και τα παιδιά τους.

Τα παιδιά χάρηκαν τον ταχυδακτυλουργό Αδάμο και συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία στα διάφορα νούμερα που έκανε. Τραγούδησαν,  χόρεψαν και διασκέδασαν με τα παιγνίδια και τα τραγούδια του. Η "Mini maous" έβαψε τα προσωπάκια των παιδιών που επιθυμούσαν και βοήθησε τα παιδιά να κάνουν διάφορες κατασκευές. Η 'ΑγιοΒασιλίνα' χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πάρα πολλοί συνάδελφοι με τα παιδιά τους, που έμειναν κατενθουσιασμένοι! Ήταν μια ευκαιρία για καφέ, μια ευκαιρία συνάντησης με συναδέλφους για το καλό της καινούριας χρονιάς! 

Επόμενη εκδήλωση της ΠΟΕΔ Λάρνακας, η εκδήλωση για τη Γιορτή των Γραμμάτων, που θα γίνει από κοινού με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις - ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ- στις 28 Ιανουαρίου 2015, με ομιλητή τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, κο Κωνσταντίνο Χριστοφίδη. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν αργότερα.

Actions: E-mail | Permalink |