06

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Συμμετοχή στο ΚΕ Παγκύπριο Συνέδριο Διευθυντών

Προς:
Διευθύντριες και διευθυντές σχολείων δημοτικής εκπαίδευσης
Διευθύντριες νηπιαγωγείων

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στο ΚΕ’ Παγκύπριο Συνέδριο Διευθυντών
Αγαπητές διευθύντριες και αγαπητοί διευθυντές,
Επισυνάπτουμε επιστολή της Παγκύπριας Κλαδικής Επιτροπής Διευθυντών που αφορά στη διοργάνωση του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Συνέδριου Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, το οποίο  θα διοργανωθεί τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 08:30-13:00, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία, με θέμα: «Συμβολή της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας στη Βελτίωση των Μαθησιακών Αποτελεσμάτων: από τη Θεωρία στην Πράξη».
Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο για να συμπληρώσετε το αναρτημένο ερωτηματολόγιο το οποίο αφορά σε έρευνα που διοργανώνεται στα πλαίσια του ίδιου συνεδρίου από την Κλαδική Επιτροπή σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου. Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, δεν απαιτείται η καταχώρηση στοιχείων που αποκαλύπτουν την ταυτότητα του ερωτώμενου ούτε και απαιτείται η καταχώρηση οποιουδήποτε κωδικού που επίσης θα αποκάλυπτε την ταυτότητα του σχολείου.
Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το συνέδριο αφού τα αποτελέσματά της θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σε αυτό. 


Για την εγγραφή στο συνέδριο θα υπάρξει αναρτηθεί νέα ενημερωτική εγκύκλιος.

Επιστολή της Παγκύπριας Κλαδικής Επιτροπής Διευθυντών σε pdf


 

 

Actions: E-mail | Permalink |