22

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Στη βάση σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της και συμπορευόμενη με τις άλλες εκπαιδευτικές Οργανώσεις, η ΠΟΕΔ εξαγγέλλει στάση εργασίας των μελών της, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2011, μεταξύ των ωρών 11:00π.μ. και 01:05μ.μ..
 
Στα πλαίσια της απόφασής τους για κοινή δράση στο θέμα των μέτρων για την ενίσχυση της Οικονομίας, οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ και η ΠΟΦΕΝ συγκαλούν κοινή Διάσκεψη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2011, στις 11:00 π. μ., στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Λεπτομέρειες για την εφαρμογή της στάσης στα ΣΧΟΛΕΙΑ παρουσιάζονται στους συνδέσμους πιο κάτω.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ

Η Οργάνωση καλεί τα μέλη της, ιδιαίτερα της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας, να παρουσιαστούν σύσσωμοι στην κοινή με τις άλλες Οργανώσεις εκδήλωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί, την ίδια ώρα, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και, στη συνέχεια, στη Βουλή.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Επειδή, ακριβώς, οι εκπαιδευτικοί θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 11:00μ.μ., ακριβώς, παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να μεριμνήσουν για την παραλαβή των παιδιών τους μεταξύ 10:45 και 11:00π.μ., ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα ασφάλειας.

ΑΠΟ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |