20

Καλοκαιρινή συντροφιά … με ένα καλό βιβλίο, 21 – 28 Ιουλίου 2012

Ένα καλό βιβλίο είναι η ιδανική καλοκαιρινή συντροφιά. Ευκαιρία λοιπόν να πάρετε ένα με ένα ευρώ και ταυτόχρονα να κάνετε μια καλή πράξη. Ο Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», σε συνεργασία με το Public, διοργανώνει μια πρωτότυπη εκδήλωση με αντικείμενο το βιβλίο.
Μόλις με ένα ευρώ παίρνετε ένα βιβλίο και αφήνετε ένα παλιό δικό σας, που δεν το χρειάζεστε πια, για κάποιον άλλον που θέλει να το διαβάσει. Το συμβολικό αντίτιμο του ενός ευρώ πηγαίνει στα ταμεία του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για να κάνει το όνειρο ενός παιδιού πραγματικότητα.
Η φιλανθρωπική εκδήλωση, που δίνει στα βιβλία διπλή αξία, ξεκινά στις 21 Ιουλίου και διαρκεί έως τις 28 Ιουλίου, στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία και στο My Mall στη Λεμεσό. Την εκδήλωση στηρίζουν τα Public, ο απόλυτος προορισμός του βιβλίου. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και Το Περιοδικό.
 Μην το χάσετε. Όλοι έχουμε βιβλία που δεν τα θέλουμε και όλοι θέλουμε ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά, να κάνει πράξη όλο και περισσότερες ευχές. Τα παλιά μας βιβλία έχουν αξία. Από εμάς εξαρτάται.
 Εμείς θα είμαστε εκεί γιατί αξίζει και σας περιμένουμε όλους.

Actions: E-mail | Permalink |