22
ΘΕΜΑ : Κλαδικές Επιτροπές ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Συναδέλφισσες,Συνάδελφοι,

H ΠΟΕΔ Λευκωσίας σας ενημερώνει ότι οι Κλαδικές Επιτροπές της Επαρχίας μας ξεκινούν τη λειτουργία τους, μέσα στο μήνα Οκτώβριο, με την επαναδραστηριοποίηση των Επαρχιακών Επιτροπών, οι οποίες είχαν εκλεγεί την περσινή σχολική χρονιά.

«Ο ρόλος των Κλαδικών Επιτροπών είναι συμβουλευτικός. Μπορούν, όμως, να έχουν λόγο στα θέματα που τους αφορούν και μπορούν να υποβάλλουν σχετικά εισηγήσεις, ανάλογα με την επαρχιακή ή παγκύπρια σύνθεσή τους, στις επαρχιακές επιτροπές ή στο Δ.Σ. . Μπορούν επίσης να συμμετέχουν, αν τους ζητηθεί, στις συνεδρίες διαφόρων οργάνων της ΠΟΕΔ για να εκθέτουν τις απόψεις και τις θέσεις τους πάνω στα θέματα που τους αφορούν.», άρθρο 27.3 του καταστατικού της ΠΟΕΔ.

Στόχος του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας είναι η εμπλοκή περισσότερων συναδέλφων και συναδελφισσών στις δραστηριότητες της Οργάνωσης.  Με το σκεπτικό αυτό απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους, για  ενεργή συμμετοχή και δραστηριοποίηση στις Επιτροπές, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τις πρώτες φετινές συγκεντρώσεις.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λευκωσίας,  Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου  Γ΄18,( Ισόγειο ) και έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

    Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών         Δευτέρα    8/10/12, ώρα 17:00  
    Κλαδική Ειδικής Εκπαίδευσης         Δευτέρα     8/10/12, ώρα 18 :00
    Αθλητική Επιτροπή                            Πέμπτη    11/10/12, ώρα 17:00
    Αντικαταστατών                          Πέμπτη    11/10/12, ώρα 18:00
    Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών       Δευτέρα    15/10/12, ώρα 17:00
    Πολιτιστική Επιτροπή                        Δευτέρα    15/10/12, ώρα 18:00


O Πρόεδρος                                                       H Γραμματέας


Απόστολος Σκουρουπάτης                                    Αγάθη Γεωργιάδου
Actions: E-mail | Permalink |