05
Θέμα: Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις ΠΟΕΔ Λεμεσού και Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, στα πλαίσια της κοινωνικής τους δράσης, αποφάσισαν την πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων φιλανθρωπικού σκοπού, με στόχο τη στήριξη οικογενειών παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα παραχωρηθούν για τον παραπάνω σκοπό.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
1) Αιμοδοσία, στις 13/01/2013 (περισσότερες λεπτομέρειες επισυνάπτονται σε άλλο έντυπο).
2) Ποδοσφαιρική συνάντηση δασκάλων και οργανωμένων γονιών, την Κυριακή 20/01/2013, στο Γήπεδο της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 5€. Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη.
3) Δύο θεατρικές παραστάσεις του έργου «Τουραντώ, η σκληρόκαρδη βασιλοπούλα της Κίνας», από τη Θεατρική Ομάδα της ΠΟΕΔ Λεμεσού ΕΠΙΣΚΗΝΙΟ. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26/01/2013 ώρα 3:00 μ.μ. και την Κυριακή 27/01/2013 ώρα 11:00 π.μ. στο ΚΖ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 5€.
Απευθυνόμαστε σε εσάς, για να ενισχύσετε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας στις παραπάνω εκδηλώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Προέδρους των Οργανώσεων μας, Μάριο Παντελή (99547890) ή Πολύκαρπο Βλάχο (99668299). Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Με την ευκαιρία σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, πάντα με ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.
Με εκτίμηση,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Πολύκαρπος Βλάχος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΕΔ Λεμεσού
Μάριος Παντελή
Actions: E-mail | Permalink |