06
Φιλανθρωπική εκστρατεία ΠΟΕΔ Πάφου για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Πάφου, με την ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων, διοργανώνει φιλανθρωπική εκστρατεία και καλεί όσους συνάδελφους επιθυμούν όπως προσφέρουν διάφορα είδη τροφίμων (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, κτλ) για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου.

Η συλλογή τροφίμων να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013. Τα πακέτα με τα τρόφιμα που θα συλλέγουν να παραδοθούν από τον τοπικό υπεύθυνο της ΠΟΕΔ ή κάποιο άλλο εκπρόσωπο του σχολείου στα γραφεία της ΠΟΕΔ Πάφου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00 – 13:00 ή την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00 – 13:00. Να αναφέρουμε επίσης ότι η φιλανθρωπική εκστρατεία αφορά αποκλειστικά και μόνο το εκπαιδευτικό προσωπικό κάθε σχολείου.
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι φέτος το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας δεν θα πραγματοποιηθεί και όλα τα χρήματα που απαιτούνταν για τη διοργάνωση της σχετικής εκδήλωσης θα διατεθούν για αγορά τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου.
Τέλος, με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, ευχόμαστε σε όλους σας «Καλή Χρονιά και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,      
     Ο Πρόεδρος                                                       Ο   Γ.Γραμματέας
………………………….                              …………………………..
Γιώργος Γεωργιάδης                                           Γιώργος Γεωργίου
    (99 699049)                                     (99 792087)
Actions: E-mail | Permalink |