21
Προσφορά €7.000 από εκδηλώσεις της ΠΟΕΔ και των Γονέων Λεμεσού, στο Μητροπολίτη Αθανάσιο

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) Λεμεσού και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, στα πλαίσια της συνεργασίας και κοινωνικής τους δράσης, πραγματοποίησαν σειρά εκδηλώσεων φιλανθρωπικού σκοπού, με στόχο την στήριξη οικογενειών παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Όλες οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν:
1)    Αιμοδοσία.
2)    Ποδοσφαιρική συνάντηση δασκάλων και οργανωμένων γονιών.
3)    Δύο θεατρικές παραστάσεις του έργου «Τουραντώ, η σκληρόκαρδη βασιλοπούλα της Κίνας», από τη Θεατρική Ομάδα της ΠΟΕΔ Λεμεσού ΕΠΙΣΚΗΝΙΟ.

Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία αφού τα έσοδα ανήλθαν στο ποσό των €7.000. Όλα τα έσοδα παραδόθηκαν στο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο για ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που τελεί η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Μητροπολίτη μας που έθεσε υπό την αιγίδα του τις εκδηλώσεις μας καθώς και τους χορηγούς των εκδηλώσεων μας: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δασκάλων Κύπρου, Δικηγορικό Γραφείο Αντρέα Νεοκλέους, ΙΕΚ Βασιλείου, Universal Life και Αθλοκίνηση.

Ευχαριστίες οφείλουμε και στους συνανθρώπους μας (γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά) που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ                                                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔ Λεμεσού   


Πολύκαρπος Βλάχος                                                                          Δρ Μάριος Παντελή

 

Actions: E-mail | Permalink |