30
Επιστολή ΠΟΕΔ προς  Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για Ανεργιακό επίδομα σε αντικαταστάτες εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικούς που εργάζονται στο ΙΔΑΒΕΠ

Έντιμη κυρία,
Κατά τη φετινή περίοδο των διακοπών του Πάσχα έχει περιέλθει στην αντίληψη της Οργάνωσής μας ότι το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων χρησιμοποιεί διαφορετική τακτική  στην παραχώρηση του ανεργιακού επιδόματος. Κατά τη φετινή χρονιά δεν γίνονται αποδεκτές οι αιτήσεις των αντικαταστατών εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτικών που εργάζονται στο ΙΔΑΒΕΠ.
Οι αντικαταστάτες εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο ΙΔΑΒΕΠ, για τις διακοπές τους Πάσχα δεν θεωρείται από τον εργοδότη τους ότι είναι εργαζόμενοι και δεν πληρώνονται μισθό. Με βάση τα εργασιακά τους δεδομένα, αυτοί έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν ανεργιακό επίδομα.
Η ΠΟΕΔ ζητά άμεσα τον ορισμό συνάντησης μαζί σας, για την επίλυση του προβλήματος. Επιπλέον, σας καλούμε να δώσετε οδηγίες όπως και φέτος ακολουθηθεί η τακτική των προηγούμενων χρόνων, μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία για επίλυση του προβλήματος.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος,                                                    Ο Γ. Γραμματέας,

Φίλιος Φυλακτού                                   Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Actions: E-mail | Permalink |