05

ΕΕ ΠΟΕΔ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:  Δείπνο προς τιμή των συναδέλφων που αφυπηρετούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ  ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες,


Όπως είναι γνωστό, η ΠΟΕΔ διοργανώνει κάθε χρόνο δείπνο προς τιμή των συναδέλφων  μας  που αφυπηρετούν, ως ένδειξη της εκτίμησης του διδασκαλικού κόσμου για το έργο και την προσφορά τους στον κλάδο και στην εκπαίδευση. Φέτος από την Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου αφυπηρετούν οι συνάδελφοι:

Ελένη Αττιπά Μιχαήλ, Γιαννούλα Ευαγγελίδου,
Αντρούλα Κουλλαπή, Ξένια Χατζημιχαήλ και Αντώνης Νικολέττης

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δεξιώσεων «LAXIA PALACE», στο Παραλίμνι, παρά τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Τριάδας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 (ώρα 8:30μ.μ.).        Η τιμή εισόδου είναι €15 (η πληρωμή θα γίνεται στην είσοδο) και περιλαμβάνει φαγητό, άφθονο κυπριακό ποτό και μουσική.

Η εκδήλωση προς τιμή των αφυπηρετούντων συναδέλφων είναι και μια ευκαιρία συνεύρεσης των συναδέλφων που κατοικούν στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης του δείπνου, παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας και όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να συμπληρώσουν το έντυπο που επισυνάπτεται και να σταλεί στο φαξ  23819516, μέχρι την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,      Πρόεδρος                                                                        ΓραμματέαςΧρίστος Χριστοφή                                                                          Στέλιος Στυλιανού    


Για πληροφορίες:
Χρίστος Χριστοφή: 99340600
Στέλιος Στυλιανού:  99517785
Σάββας Πίτσιλλος:  99475162

Actions: E-mail | Permalink |