04
Η ΠΟΕΔ Λάρνακας ενισχύει οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας

Η Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λάρνακας επισκέφθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 το Δήμαρχο Λάρνακας, κο Αντρέα Λουρουτζιάτη και του παρέδωσε επιταγή €1000 - εισφορά της ΠΟΕΔ Λάρνακας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας. Το ποσό αυτό, αποτελεί τα έσοδα της Συναυλίας της Παιδικής Χορωδίας και του Χορευτικού Συγκροτήματος της ΠΟΕΔ Λάρνακας, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
Η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Λάρνακας, κα Βασούλα Κούλα, συγχάρηκε το Δήμαρχο Λάρνακας και το Δημοτικό Συμβούλιο για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, για την υιοθέτηση του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου και για την προσπάθειά τους να απαμβλύνουν τα προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση σε πολλούς συμπολίτες μας.
Τόνισε, επίσης, ότι η ΠΟΕΔ Λάρνακας θα σταθεί στο πλευρό του Δήμου Λάρνακας, στην προσπάθειά του να βοηθηθούν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Τελειώνοντας, ανέφερε ότι οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε οτιδήποτε χρειαστεί, αναλαμβάνοντας έτσι το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και που απορρέει από το λειτούργημα που έχουν να επιτελέσουν στην κοινωνία.


Actions: E-mail | Permalink |