03

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μέχρι τις 12 Απριλίου 2017) ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης Κύπρου και Ελλάδας, Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), συνδιοργανώνουν, το διήμερο 19 και 20 Απριλίου, το

25ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

η επίσημη έναρξη του οποίου και θα γίνει  την Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2017, στις 9:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ, στην Αγλαντζιά.

Θέμα Συνεδρίου :

«Η Εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης.

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Εκπαίδευση»

Το θέμα θα αναλύσουν ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον ευρωπαϊκό χώρο των εκπαιδευτικών, καθώς και από τις δύο Οργανώσεις. Η συμβολή των συνέδρων μέσα από την κατάθεση των δικών τους απόψεων θα είναι κρίσιμη και ουσιαστική στην τελική διαμόρφωση των πορισμάτων.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η  εμβάθυνση των σχέσεων των δύο Οργανώσεων, η αλληλοστήριξη και η αλληλοενίσχυση στην κοινή προσπάθεια για προάσπιση του δημόσιου σχολείου. Μέσα από την καταγραφή και αποτύπωση της καθημερινότητας η οποία διαμορφώνεται από την κρίση και τις πολιτικές διαχείρισης, που αυτή επέβαλε, οι Οργανώσεις στοχεύουν, προωθώντας προς κέντρα λήψης αποφάσεων των κοινών θέσεων και αιτημάτων τους, στη διαφοροποίηση των πολιτικών αυτών, προς όφελος της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Καλούνται οι συνάδελφοι Μέλη της ΠΟΕΔ όπως συμμετάσχουν στο Συνέδριο και με την παρουσία τους συμβάλουν ενεργά στον διάλογο που θα αναπτυχθεί, καθώς και στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων θέσεων για τα ζητούμενα που συνθέτουν τη θεματική.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μπορούν να γίνουν μέχρι τις 12 Απριλίου 2017, στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTshYIvIqkb-NRHPfAHqem5zl6p1cSBLTApQ69xxQZCmw8dA/viewform

 Αναλυτικό Πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ΠΟΕΔ τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |