06

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

(Cyprus Teachers of English Association  - CyTEA)

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αγγλικής (CyTEA) οργανώνει διήμερο συνέδριο στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία.

Το συνέδριο θα έχει ποικιλία θεωρητικών και πρακτικών παρουσιάσεων όπως επίσης και βιωματικά εργαστήρια.  Οι παρουσιάσεις ασχολούνται με ποικιλία θεμάτων όπως τη συνδυασμένη εκμάθηση μαθήματος περιεχομένου και γλώσσας (Content and Language Integrated Learning -CLIL), εφαρμογές της τεχνολογίας στην διδασκαλία και εκμάθηση γλωσσών, e twinning, blogs, interactive groups, αξιολόγηση γλωσσικών ικανοτήτων, κ.α.

Στους κύριους ομιλητές του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί όπως οι Laura Baecher, Luke Prodromou, Dimitris Primalis και Michael Connolly  ενώ την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας την επίσημο αντιπρόσωπο της MICROSOFT σε μια παρουσίαση με θέμα: Microsoft in Education: Bringing technology into your classroom.

Εγγραφές μπορούν να γίνουν και επί τόπου αλλά για καλύτερη οργάνωση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους στο https://goo.gl/forms/ekpIo1ii6znZCTpm2 .

Οι εγγραφές την ημέρα του συνεδρίου ξεκινούν στις 8:50 π.μ. και το συνέδριο αρχίζει στις 9:20 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 99699484  ή 99425520 .

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχουν αναρτημένα στη διεύθυνση  https://cytea.weebly.com/ .

Actions: E-mail | Permalink |