29

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από ΠΟΕΔ Λεμεσού και Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

27 Ιανουαρίου, 2014

Προς: Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού

Αγαπητοί/ές Φίλοι/ες,

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού καιη Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, σε συνεργασία μετο Σύνδεσμο Γονέων του ΚΒ΄ Δημοτικού Σχολείου και την Εκκλησιαστική Επιτροπήτου Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, σας προσκαλούν να ενώσουμε και ναενδυναμώσουμε την εθελοντική μας προσφορά, με την προσφορά αίματος.

Στόχος και των δύο Οργανώσεων είναι η ενδυνάμωση της κοινής Τράπεζας Αίματος μέσα από την οποία εξυπηρετούνται παιδιά, γονείς, συνάδελφοι και συνάνθρωποι μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης σας παρακαλούμε όπως:

  • Δοθείσε κάθε παιδί και εκπαιδευτικό του σχολείου σας αντίγραφο της «Πρόσκλησης για συμμετοχή σε αιμοδοσία». Για εξοικονόμηση χαρτιούετοιμάσαμε την πρόσκληση σε μισό φύλλο χαρτιού Α4. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • Μας αποστείλετε, μέχρι την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014,στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου των αιμοδοτών.  

Η καθιερωμένη προσφορά αίματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα κατηχητικών εκδηλώσεων, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Χαβούζας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει την παρακάτω δήλωση και να την επιστρέψει στο σχολείο του το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας.

 

Με την ευκαιρία σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, πάντα με ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.

 

Με εκτίμηση,

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ                                                                                              

   Πολύκαρπος Βλάχος

     

    

                                                          

    

 

 

          ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔ Λεμεσού

 

                 Μάριος Παντελή

Actions: E-mail | Permalink |