25

Η Ομάδα Τέχνης και το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, οργανώνουν δωρεάν εικαστικό-θεατρικό εργαστήρι για παιδιά με τίτλο «Δοχείο-Περιεχόμενο-Σχολείο» στο χώρο της Παλιάς Αγοράς Παλλουριώτισσας. Το εργαστήρι προσφέρεται δωρεάν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού. Οι ήρωες θα ζωντανέψουν μέσα από θεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες και θα παρασύρουν τα παιδιά σε μια μαγική διάσταση, ένα παράλληλο σύμπαν που όλα είναι δυνατά. Σε κλίμα αποδοχής και συνεργασίας, όλα τα παιδιά με μοναδικό εφόδιο τη φαντασία τους, θα παίξουν, θα κοινωνικοποιηθούν, θα εκφράσουν το συναισθηματικό τους κόσμο και θα δημιουργήσουν, καλλιεργώντας συγχρόνως την ενσυναίσθησή τους, βελτιώνοντας την αυτοεικόνα τους και προσδιορίζοντας τα στοιχεία εκείνα που τους φέρνουν χαρά και γαλήνη. 

Παράλληλα με το εργαστήρι θα γίνει και έκθεση έργων παιδιών με θέμα «Δοχείο-Περιεχόμενο-Σχολείο». Η έκθεση καθώς και το εργαστήρι αποτελούν συνέχεια της πολύμορφης εικαστικής δράσης που έχει εγκριθεί από την οργανωτική επιτροπή της 1ης Μπιενάλε Λάρνακας ως παράλληλη δράση.

Για κρατήσεις θέσεων για το εικαστικό θεατρικό/εργαστήρι για παιδιά καθώς και για συντονισμό όσων σχολείων επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση σε πρωινό χρόνο επικοινωνήστε με τον Σάββα Βασιλείου στο τηλ: 99554366

Actions: E-mail | Permalink |