06

Φέτος στις γιορτές πάμε… σινεμά!

  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής της Επιτροπής, διοργανώνει και φέτος  Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων δασκάλων, νηπιαγωγών και εκπαιδευτικών ειδικής εκπαίδευσης, στον κινηματογράφο K-Cineplex.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ την παιδική ταινία «Blinky Bill» την  Παρασκευή,  28  Δεκεμβρίου 2018    και     ώρα 11:00 π.μ.

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ΠΟΕΔ, την ταινία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίσης, τα παιδιά από την Παιδική Στέγη.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΠΟΕΔ (poed.com.cy) και οι δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 24/12/2018 στις 6.00μ.μ. Για καλύτερη οργάνωση της όλης εκδήλωσης παρακαλείστε όπως δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Τονίζεται ότι όλοι οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά τους στην εκδήλωση. Δεν είναι όμως απαραίτητη η παρουσία όλων των γονιών μέσα στην αίθουσα προβολής της ταινίας, με εξαίρεση τους γονιούς/κηδεμόνες παιδιών μικρότερης ηλικίας (7-8 χρονών και κάτω), για ευνόητους λόγους.

Στο χώρο του κινηματογράφου λειτουργεί καφετέρια και η ΠΟΕΔ έχει εξασφαλίσει για εκείνη τη μέρα, έκπτωση 15% στα ροφήματα για τα μέλη της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

  1. Καλό θα ήταν η προσέλευση στον κινηματογράφο να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση (αν είναι δυνατόν και 20’-25’ νωρίτερα) για καλύτερη διευθέτηση των παιδιών στην/στις αίθουσα/αίθουσες προβολής της ταινίας.
  2. H συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μια προσφορά της ΠΟΕΔ προς τα παιδιά των συναδέλφων και παρακαλούμε θερμά όπως αυτό γίνει σεβαστό από όλους.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 99586262 (Έλενα Θεοφάνους)

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!


Από την Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού

Actions: E-mail | Permalink |