(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

NO Image:
23
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Θεατρική παράσταση «Το κόκκινο φόρεμα της Σαβέλ»

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Το κόκκινο φόρεμα της Σαβέλ», από το θέατρο Αντίλογος, την Πέμπτη, 2 Ιουνίου στις 11:30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας «Γιώργος Λυκούργος». Επιχορηγημένη τιμή για μέλη ΠΟΕΔ €3.

Προπώληση εισιτηρίων: 

•Κυριακή 22/5 9-12 π.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

•Τετάρτη 25/5 5-7 μ.μ στο Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας στο οίκημα ΠΑΣΥΔΥ.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
23
Ευχαριστίες ΠΟΕΔ Λάρνακας για υπαίθριες δραστηριότητες για παιδιά

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε χθες το Παττίχειο Δημοτικό Πάρκο Λάρνακας! Η δράση της ΠΟΕΔ Λάρνακας με τις υπαίθριες δραστηριότητες για παιδιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς αλλά και μεγάλους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον προσανατολισμό, στην ισορροπία, στην αναρρίχηση κ.ά.! Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μαζική συμμετοχή σας!

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
23
Έτοιμοι να συμμετέχουμε σε όποια συζήτηση αφορά εκπαιδευτικά ζητήματα

Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα για θέματα που αφορούν το ωράριο λειτουργίας σχολείων καθώς και τα Ωρολόγια και Αναλυτικά Προγράμματα, η ΠΟΕΔ αφενός δηλώνει ετοιμότητα να συμμετέχει σε θεσμοθετημένο διάλογο και για τα πιο πάνω ζητήματα καθώς και γενικότερα για ζητήματα που αφορούν τη Δημόσια Εκπαίδευση.  Σημειώνουμε ακόμη ότι οι όποιες προτάσεις και εισηγήσεις, θα πρέπει να τεκμηριώνονται και να τυγχάνουν μελέτης, πριν αυτές υποβληθούν σε σώματα ή στη δημόσια συζήτηση

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
16
Ευχαριστίες ΠΟΕΔ σε χορηγούς "Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Διευθυντών Σχολείων"

Η Π.Ο.Ε.Δ. ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς τους Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Διευθυντών Σχολείων που με την υποστήριξή τους κατέστη δυνατή η διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης εγνωσμένου κύρους και σημασίας στο νησί μας. Περισσσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 21 Μαΐου, μπορείτε να βρείτε τόσο σε παλαιότερη ανακοίνωση της Οργάνωσης όσο και στην ιστοσελίδα της ESHA

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
15
Τα μέλη της ΠΟΕΔ Λάρνακας αθλούνται!

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του τις ολοκαίνουριες εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Λυκείου Αγίου Γεωργίου για σκοπούς εκγύμνασης. Στην άθληση θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν και τα παιδιά των μελών της οργάνωσης.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
15
Υπαίθριες δραστηριότητες με την ΠΟΕΔ Λάρνακας

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, μέσω του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λάρνακας, πραγματοποιεί τη δράση: «Υπαίθριες δραστηριότητες στο Παττίχειο Λάρνακας».  Μέσω της δράσης αυτής, η ΠΟΕΔ Λάρνακας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της έργο, δίνει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς και όχι μόνο, να χαρίσουν στα παιδιά τους μια ξεχωριστή εμπειρία περιπέτειας στη φύση! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και άκρως διασκεδαστικές δραστηριότητες. Ειδικότερα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δράσεις: Orienteering, Zipline, Slackline, Ninja Line, Tree Climbers.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
15
Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ 2022

Η Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ για το 2022 θα διεξαχθεί τo Σάββατο, 28 Μαΐου, από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, στο κέντρο Θάλασσα στην Ακτή Κυβερνήτη. Τα κύρια θέματα της Τακτικής ΠΣΓΑ είναι η λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο για τα πεπραγμένα του 2021 και τις αποφάσεις που πήρε η προηγούμενη Συνδιάσκεψη καθώς και η οικονομική έκθεση του 2021 από τον Γενικό Ταμία και παρατηρήσεις των ελεγκτών. Παράλληλα, θα γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω σε ειδικά, εκπαιδευτικά, συνδικαλιστικά, πολιτιστικά, οικονομικά και άλλα θέματα που πιθανόν να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
14
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου Βλάχου

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμονων Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας  Λεμεσού και οι Σύνδεσμοι Γονέων και Κηδεμόνων  των ΙΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού και ΙΣΤ'  Νηπιαγωγείου Λεμεσού - Ζακακίου συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Πολύκαρπου ΒλάχουΗ αιμοδοσία θα γίνει την Παρασκευή, 20 ΜΑΙΟΥ 2022, στο ΙΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΒΛΑΧΟΥ στις 18:00 - 20:00. Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν μαζικά το παρόν τους. Πέντε λεπτά από τη ζωή μας είναι αρκετά, για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη!

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
14
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Γιορτάζουμε τη ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με καλοκαιρινές βουτιές!

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού,  (μέσω της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ), μέσα στα πλαίσια της Μέρας του Παιδιού,  εξασφάλισε ειδικά για τα μέλη της μειωμένες τιμές εισόδου, (με μερική  επιχορήγηση από την ΠΟΕΔ,) στο FASOURI WATERPARK,  το μεγαλύτερο υδροπάρκο της Κύπρου, αποκλειστικά και μόνο για την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 (10:00π.μ. - 5:00μ.μ.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
10
ΠΟΕΔ Μόρφου: Διοργάνωση παρουσίασης βιβλίου "'Ενας περιηγητής αφηγείται"

Την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, το Δημοτικό Σχολείο Ορούντας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο οίκημα του Κέντρου Νεότητος Ορούντας την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο:" 'Ενας περιηγητής αφηγείται". Στην εκδήλωση, που τελούσε και υπό την αιγίδα του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Μόρφου, παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης Μεσσηνίας, εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.Δ., τοπικοί παράγοντες και πλήθος καλεσμένων.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
Page 4 of 77First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last