(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

NO Image:
07
KOINH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

Οι Οργανώσεις ΟΗΟ (ΣΕΚ) – ΣΗΔΗΚΕΚ (ΠΕΟ) - ΠΑΣΥΔΥ – ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ – ΣΑΚ και  ΣΥΠΥΚ, μετά από κοινή σύσκεψή τους εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή τους για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στην ψήφιση των δύο Νομοσχεδίων, σχετικά με το συνταξιοδοτικό ζήτημα που αφορά τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
05
Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού, 5 Οκτωβρίου 2022

«Η αναδιαμόρφωση της εκπαίδευσης ξεκινά από τους εκπαιδευτικούς». Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων Εκπαιδευτικών γιορτάζουν σήμερα την 5η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, μαζί με τα 85 εκατομμύρια Εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
04
Κοινή Ανακοίνωση ΠΟΕΔ και Οργανωμένων Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοσίων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων, πραγματοποίησαν συνάντηση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022. Σκοπός της συνάντησης, η συζήτηση θεμάτων που αφορούν τα Δημόσια Νηπιαγωγεία και τη Δημόσια Υποχρεωτική Προδημοτική Εκπαίδευση.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
29
Εβδομάδα ασφαλούς στοιχήματος - Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Η ΠΟΕΔ στηρίζει την Εβδομάδα Ασφαλο΄ύς Παιχνιδιού, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. 

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
27
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (30μηνη διακοπτόμενη υπηρεσία με σύμβαση και αθροιστικό 30μηνο αντικαταστατών)

Επιχορήγηση δύο προσφυγών:  Α. για μετατροπή 30μηνης διακοπτόμενης υπηρεσίας με σύμβαση και  Β. αθροιστικού 30μηνου αντικαταστατών, σε υπηρεσία αορίστου χρόνου.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
21
Ανακοίνωση ταμείου αλληλεγγύης και βοήθειας, για τον θάνατο της Χλόης Έλληνα Σιαηλή

Ως Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα: Τον Σεπτέμβριο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Χλόης Έλληνα Σιαηλή, η οποία απεβίωσε στις 08/06/2022. Ταυτόχρονα, όσα μέλη της ΠΟΕΔ επιθυμούν να εγγραφούν και ως μέλη του ταμείου για να συνεισφέρουν και αυτοί σε περίπτωση θανάτου μέλους του ταμείου, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
16
Διακοινοτική Παιδική Χορωδία: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων (ανοιχτή για παιδιά ηλικίας 5 με 11 χρονών)

Η Διακοινοτική Παιδική Χορωδία επέστρεψε και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής! Σας παρακαλούμε όπως μοιραστείτε τις παρακάτω πληροφορίες με τους μαθητές και μαθήτριές σας και τη διεύθυνση του σχολείου στο οποίο εργάζεστε. τη Χορωδία τα παιδιά συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες, συνεργάζονται και γνωρίζουν το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις φωνητικές τους ικανότητες. Μαθαίνουν, επίσης, τραγούδια στην Αγγλική, Ελληνική και Τουρκική γλώσσα.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
14
Έκτακτη ενημέρωση για κάλυψη αναγκών για διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, με σημερινή απόφασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει εγκρίνει 60 συμβάσεις προς κάλυψη αναγκών για διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία στα σχολεία που ανήκουν στο πρόγραμμα ΔΡΑ.Σ.Ε+.
Η ΠΟΕΔ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις μέχρι την υλοποίηση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο αγώνας της Οργάνωσης θα συνεχιστεί, με στόχο την πλήρη κατάργηση του καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών στο Δημόσιο Σχολείο.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
13
Οδηγίες και καθήκοντα για τον Υπεύθυνο Προώθησης της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ στο σχολείο

Με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας των σχολείων, σας διαβιβάζουμε πρώτιστα  τις πιο θερμές ευχές μας για καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά 2022-2023. Η Γραμματεία της ΠΟΕΔ σας ευχαριστεί που έχετε αναλάβει την Υπευθυνότητα για την Παιδική Χαρά, μια θέση η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του περιοδικού, στην υλοποίηση των παραγγελιών και στον έλεγχο της διανομής του στο σχολείο σας.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
13
Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2022-2023

Το περιοδικό της ΠΟΕΔ, Παιδική Χαρά, θα κυκλοφορήσει και φέτος στα σχολεία μας. Σημειώνουμε δε, ότι η Παιδική Χαρά έχει συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής, απόδειξη της ποιότητας του περιοδικού και της 60χρονης συμβολής της στην ποιοτική ψυχαγωγία γενεών και γενεών. Οι παραγγελίες για το περιοδικό θα γίνονται μέσω του δελτίου παραγγελίας, δελτία τα οποία έφθασαν και βρίσκονται ήδη στο σχολείο σας και σας παρακαλούμε όπως τα διανέμετε σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου σας. Το περιοδικό και φέτος θα κυκλοφορήσει σε 8 τεύχη. Η πρώτη έκδοση θα είναι εντός Οκτωβρίου. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή του συνολικού ποσού παραγγελιών, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Παιδικής Χαράς (περισσότερες πληροφορίες στην επιστολή για τον υπεύθυνο της Παιδικής Χαράς).

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
Page 6 of 82First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last