(ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

NO Image:
18

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κλαδική επιτροπή αντικαταστατών Λάρνακας σας προσκαλεί την Τετάρτη 22/2/2012 η ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΠΟΕΔ* για ενημέρωση και συζήτηση γύρω από διάφορα θέματα που απασχολούν τους αντικαταστάτες. Σε αυτή τη συνάντηση θα υπάρχει εκπρόσωπος της ΠΟΕΔ ο οποίος θα είναι διαθέσιμος να απαντήσει στα ερωτήματά μας.
 

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
08

ΕΕ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 1η Ενημερωτική Συγκέντρωση Τοπικών Υπευθύνων και Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ Λάρνακας 28/02/2012

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
                         Σε συνέχεια προηγούμενης επιστολής που έχει σταλεί στα σχολεία με ημερομηνία 15/11/2011, σχετικά με το θεσμό του Τοπικού Υπεύθυνου ΠΟΕΔ, το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας, σας πληροφορεί ότι την Τρίτη 28/02/2012, η ώρα 11:30 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Καθαρής, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική συγκέντρωση των Τοπικών Υπευθύνων και των Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ Λάρνακας.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
09

Η θεατρική ομάδα Π.Ο.Ε.Δ. Λάρνακας «Τυφλόμυγα», εμπνέεται από το βιβλίο του  Ευγένιου Τριβιζά, «Τα μαγικά μαξιλάρια», και ετοιμάζει την πρώτη της παράσταση με τίτλο «Τα μαγικά μας μαξιλάρια». Η διασκευή και η σκηνοθεσία του έργου ανήκει στο Μάριο Θεοχάρους, το σχεδιασμό ήχου και τη διεύθυνση χορωδίας έχει αναλάβει η Αγγέλα Κωνσταντινίδου......

Διαβάστε περισσότερα

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
Page 8 of 8First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  Next   Last