Η ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ συμμετέχει στο 4th Radisson Blu Larnaka International Marathon 2021 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Ευχαριστίες σε όλες/όλους τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους που συμμετείχαν στην ομάδα της Αθλητικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας


Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας στηρίζει τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, στηρίζει τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας.


Eγκαίνια έκθεσης έργων παιδιών με θέμα «Σχολεία χωρίς Σύνορα» από την Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Πραγματοποιήθηκαν στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου τα εγκαίνια έκθεσης έργων παιδιών με θέμα «Σχολεία χωρίς Σύνορα», δράση που εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της 2ης Μπιενάλε Λάρνακας. Η δράση συνδιοργανώθηκε από την Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας και το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λάρνακας


«Σχολεία χωρίς Σύνορα»: Έκθεση έργων παιδιών και εργαστήρι Δημιουργικής Κίνησης για εκπαιδευτικούς στα πλαίσια της 2ης Μπιενάλε Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η Ομάδα Τέχνης του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας, οργανώνει έκθεση έργων παιδιών με θέμα «Σχολεία χωρίς Σύνορα» στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο στην Αθηένου, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της 2ης Μπιενάλε Λάρνακας. Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθεί Θεματικό Εργαστήρι Δημιουργικής Κίνησης με τίτλο: «Aέναη Κίνηση» από τη χοροπαιδαγωγό Μαρία Καμπέρη με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον Σάββα Θωμά.


Συμμετοχή Αθλητικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, συμμετέχει στον 4ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Εταιρικός δρόμος 5χλμ), την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου στις 11:30π.μ με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Λάρνακας. Θα δοθεί αναμνηστική φανέλα επιχορηγημένη από την ΠΟΕΔ και μετάλλιο.


ΠΟΕΔ Λάρνακας: Ολοκλήρωση 5ου Σεμιναρίου Παραδοσιακού Χορού (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 με εξαιρετική επιτυχία το 5ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας σε συνεργασία με το Χορευτικό Συγκρότημα, την Αθλητική και την Πολιτιστική Επιτροπή.


Κοινωνική και Πολιτιστική προσφορά ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, έχει στηρίξει τους πιο κάτω συνδέσμους:


Σύσταση Επιτροπών και Ομάδων Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Ε.Γ. ΠΟΕΔ Λάρνακας, σας προσκαλεί σε συνάντηση για τη σύσταση των Επιτροπών και Ομάδων Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ Λάρνακας. Επισυνάπτεται η πρόσκληση.


5o Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Πραγματοποιείται για 5η χρονιά το σεμινάριο Παραδοσιακού χορού από την ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Για φέτος το θέμα είναι "Ο Κυπριακός Παραδοσιακός Χορός". Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα εργασιών περιέχονται στην αφίσα και στο πρόγραμμα


Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις ΠΟΕΔ - 10/9/2021 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, συγκαλούνται Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις όπου θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης, με σκοπό την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων αντίδρασης, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για κατάργηση της εργοδότησης εκπαιδευτικών με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30 μέχρι τις 15:30.


Σύσταση Κλαδικών Επιτροπών και Ομάδων Ενδιαφερόντων ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ), (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει τη σύσταση των κλαδικών επιτροπών για την τριετία 2020-2023. Οι κλαδικές επιτροπές είναι ομάδες μελών που απαρτίζονται μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με ανοιχτή πρόσκληση προς τα μέλη της ΠΟΕΔ, από εκπροσώπους με τα ίδια επαγγελματικά συμφέροντα. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε Επαρχιακή Επιτροπή ενός Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ.


Ενημερωτικές συναντήσεις Γραμματείας ΠΟΕΔ με Διευθύνσεις Σχολικών Μονάδων Επαρχίας Λάρνακας/Αμμοχώστου και Λεμεσού (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΕΔ συνεχίζει τον κύκλο επαφών της με στόχο την αλληλοενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων με τους/τις διευθυντές/ριες και διεθύνοντες/ουσες των Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων Λάρνακας/Αμμοχώστου και Λεμεσού.


Θεατρική παράσταση και «Περιπέτεια αναρρίχησης και Προσανατολισμού» από την ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση για παιδιά: Η Ρόδου τζιαι το Χρυσόν Βερκίν από το θέατρο αντίλογος το Σάββατο 24/11 στο Παττίχειο Θέατρο Σκάλο στις 15:30.


Μουσική Βραδιά στο Bolivar House ME TH ΣTEΛΛA ΓEΩPΓIAΔOY - ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

Μια ανεπανάληπτη Μουσική Βραδιά στο Bolivar House, με τη ΣTEΛΛA ΓEΩPΓIAΔOY. Τετάρτη, 20 Ιουνίου, 21:30. 

 


Hμερίδα Γνωριμίας με τα Αθλήματα του Νερού, από την Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ   -  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στην ημερίδα παιδιά και μεγάλοι θα γνωρίσουν τα αθλήματα : KANOE KAΓIAK, SUP (ΣANIΔOKΩΠHΛAΣIA)  IΣTIOΣANIΔAΣ (windsurfing)


Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 7 VS 7 για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Πανἰκου Οικονόμου από το Παραλίμνι, από την Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου με συνδιοργανωτή την Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου με την Αθλητική της Επιτροπή με συνδιοργανωτή την ΠΟΕΔ Λάρνακας με την Αθλητική της Επιτροπή διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 7 VS 7. Το τουρνουά πραγματοποιείται για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Πανικού Οικονόμου από το Παραλίμνι, πατερά 5 παιδιών που έχασε την σύζυγό του στη γέννα του τελευταίου τους παιδιού. 


ΠΟΕΔ Λάρνακας: Θεατρική παράσταση Ρωμιοσύνη με θέμα την 9η Ιουλίου από το ΘΕΠΑΚ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση Ρωμιοσύνη με θέμα την 9η Ιουλίου από το ΘΕΠΑΚ. Τιμή εισιτηρίου για μέλη ΠΟΕΔ € 5.

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΠΟΕΔ Λάρνακας: Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Πάρτυ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)
H ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί στο  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝNIATIKO ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ,  την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Μακένζι και ώρα 16:00 – 19:30.

1ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού από την ΠΟΕΔ Λάρνακας  - "Χορεύοντας με παιδιά του Δημοτικού" (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

1ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού από την ΠΟΕΔ Λάρνακας  - "Χορεύοντας με παιδιά του Δημοτικού" -  Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 - 9:30π.μ. - 13:00μ.μ.  - Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς ΚΒ - "Μιχαλάκης Παρίδης" - Εισηγητής - Χοροδιδασκαλία: Απόστολος Σκρέκας


Επιχορηγημένη Παιδική Θεατρική Παράσταση από την ΠΟΕΔ Λάρνακας : "Η Τοσοδούλα" από το "act theatre" (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Επιχορηγημένη Παιδική Θεατρική Παράσταση από την ΠΟΕΔ Λάρνακας

"Η Τοσοδούλα" από το "act theatre"

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στις 4:00 μ.μ.


H ΠΟΕΔ Λάρνακας υποδέχεται το Καλοκαίρι παρέα με τους "Δε Σκόρδιονς". (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

H ΠΟΕΔ Λάρνακας υποδέχεται το Καλοκαίρι παρέα με τους "Δε Σκόρδιονς".  Τετάρτη 22 Ιουνίου - 9.30μ.μ. στο Re.Buke. Επιχορηγημένη Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.


Η ΠΟΕΔ Λάρνακας σε συνεργασία με την ΕΘΑΛ Λεμεσού παρουσιάζει ... Αριστοφάνη ¨Θεσμοφοριάζουσες¨ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Επιχορηγημένη Θεατρική Παράσταση - Επιχορηγημένη Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ - Πέμπτη 14/7/2016 - Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς – Μενεού - Αφίσα της Θεατρικής Παράστασης


Μουσικές Θύμησες από τη Μικρά Ασία (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 14 Μαΐου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η Προοδευτική Κίνηση Λάρνακας διοργανώνει συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τη Μικρά Ασία. Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, 8:30 μ.μ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η   Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λάρνακας   προγραμματίζει  συνάντηση με τους τοπικούς υπευθύνους των Δημοτικών Σχολείων και των Δημόσιων Νηπιαγωγείων της πόλης και επαρχίας μας, την Τρίτη, 19 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό  Σχολείο  Δροσιάς  Κ.Β από τις 12:00 ως τις 13:30.


Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 29 Δεκεμβρίου 2015, στο "Κτήμα Μακένζυ" στη Λάρνακα, η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δασκάλων/νηπιαγωγών/ειδικών εκπαιδευτικών. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια προσφορά της ΠΟΕΔ Λ/κας προς τα μέλη της και τα παιδιά τους.


ΠΟΕΔ Λάρνακας: Επιχορηγημένη θεατρική παράσταση για τους εκπαιδευτικούς – μέλη της ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Επιχορηγημένη θεατρική παράσταση για τους εκπαιδευτικούς – μέλη της ΠΟΕΔ Λάρνακας. «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ». Δημοτικό θέατρο Λάρνακας, Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016, 


Κοινωνική και Πολιτιστική Προσφορά ΠΟΕΔ Λάρνακας: Το Χορευτικό Συγκρότημα της ΠΟΕΔ Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

 Τα μέλη της ΠΟΕΔ μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στα μαθήματα χορού που γίνονται στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς κάθε Πέμπτη 16:45 - 18:15.


Κοινωνικό και Πολιτιστικό έργο από την ΠΟΕΔ Λάρνακας: Οι εκπαιδευτικοί είναι φορείς πολιτισμού και κουλτούρας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Σάββατο, 19/12/15: 6:15μ.μ. Πλατεία Παλλάς – Συμμετοχή Παιδικής Χορωδίας σε εκδήλωση του Αντικαρκινικού

Κυριακή 20/12/15: Συμμετοχή Παιδικής Χορωδίας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Γονέων Δημοτικών Δροσιάς

ΠΟΕΔ Λάρνακας: Χριστουγεννιατική εκδήλωση για τα παιδιά δασκάλων και των νηπιαγωγών (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δάσκαλων και νηπιαγωγών, την Τρίτη 29/12/2015 στο Κτήμα Μακένζυ.


Πολιτιστική Εκδήλωση ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Από την πλατεία του χωριού στη μεγάλη οθόνη στις 23 Μαΐου 2015 (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 10 Μαΐου 2015) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)
Από την πλατεία του χωριού στη μεγάλη οθόνη
23 Μαΐου 2015, ώρα: 19:30
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Αφίσα σε pdf