Ανακοίνωση αποκοπής για το Ταμείο Αλληλεγγύης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021) (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Τον Μάρτιο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του /αποβιώσαντος μέλους Χρυστάλλας Παπαπαναγιώτου Καραγιώργη, η οποία απεβίωσε στις 07/10/2020.

Διαβάστε περισσότερα
Σημεία δειγματοληψίας μόνο για εκπαιδευτικούς, το Σάββατο 6/3/2021 (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021) (ΔΕΛΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)

H ΠΟΕΔ ενημερώνει ότι, ύστερα από διευθετήσεις που έγιναν με το Υπουργείο Υγείας, το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, θα υπάρχουν συνεργεία σε σημεία δειγματοληψίας σε όλη την Κύπρο, ΜΟΝΟ για τους εκπαιδευτικούς Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης και των υπόλοιπων εργαζομένων στα σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα
Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της για την Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας με τίτλο: «Ιστορίες να ονειρεύεσαι…! Τα παραμύθια ‘αγγίζουν’ τις Καλές Τέχνες: Αρχιτεκτονική, Ζωγραφική, Θέατρο, Λογοτεχνία Μουσική, Χορός!»

Διαβάστε περισσότερα
Αναστολή των μέτρων που αφορούν τη Σχολική Έκθεση Προόδου (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε συνεδρία του στις 25 Φεβρουαρίου, αποφάσισε όπως προχωρήσει σε αναστολή των μέτρων σχετικά με τη Σχολική Έκθεση Προόδου (ΣΕΠ), ενόψει και της επικείμενης ολοκλήρωσης του διαλόγου με το ΥΠΠΑΝ για τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος επέκτασης του θεσμού του Υπεύθυνου Τμήματος. Για τον λόγο αυτό έχει ήδη οριστεί συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ΥΠΠΑΝ, την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα
Χρήση της Ηλεκτρονικής Πύλης Επαγγελματικής Μάθησης για τη σχολική χρονιά 2020-2021 (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

O ενδιάμεσος απολογισμός θα συμπληρωθεί μόνον από τις σχολικές μονάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και στις οποίες έχει παραχωρηθεί διδακτικός χρόνος για την υλοποίησή του.

Διαβάστε περισσότερα
Απαράδεκτη και καταδικαστέα η προσπάθεια στοχοποίησης εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που υπάρχει ευρύτερα στην κοινωνία θα επηρεάζει αναπόφευκτα και τα σχολεία μας, τα οποία αποτελούν κομμάτι ολόκληρης της κοινωνίας. Παρόλα αυτά, θεωρούμε ότι η εμφανής προσπάθεια στοχοποίησης των εκπαιδευτικών για τη διασπορά του ιού είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Διαβάστε περισσότερα
Κοινός αγώνας Εκπαιδευτικών και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων για κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Επίλυση του σοβαρού προβλήματος του καθεστώτος απασχόλησης των εργαζομένων στο ΥΠΠΑΝ, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Δικαστήριο αξιώνουν οι Οργανώσεις των εργαζομένων προειδοποιώντας με τη λήψη δυναμικών μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα
Ανησυχία ΠΟΕΔ για αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με δημοσιεύματα για αυξημένο αριθμό  κρουσμάτων που εντοπίζονται σε μικρό αριθμό σχολείων της Επαρχίας Λεμεσού, η ΠΟΕΔ επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση αποκοπής για το Ταμείο Αλληλεγγλυης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021) (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Τον Φεβρουάριο θα γίνει αποκοπή από όλα τα μέλη του Ταμείου του ποσού των €17,  που αποτελεί τη συνεισφορά για βοήθεια και αρωγή των μελών της οικογένειας του αποβιώσαντος μέλους Μαρίας Κίτσιου, η οποία απεβίωσε στις 02/12/2020.

Διαβάστε περισσότερα
Ευθύνη όλων η εξάλειψη της σεξουαλικής κακοποίησης και κάθε μορφής βίας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ με θλίψη παρακολουθεί τις καταγγελίες, που δυστυχώς ολοένα αυξάνονται και αφορούν τη σεξουαλική κακοποίηση συνανθρώπων μας σε Κύπρο, Ελλάδα και όχι μόνο, μιας και εξακολουθεί να αποτελεί παγκόσμια μάστιγα. Ως ΠΟΕΔ καταδικάζουμε την όποια μορφή βίας και κακοποίησης ενώ παράλληλα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τα θύματα και τις οικογένειές τους

Διαβάστε περισσότερα
Page 3 of 100First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last