21

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Σε λίγες μέρες η ανθρωπότητα γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την έλευση της Νέας Χρονιάς. Παρατηρώντας κανείς γύρω του, παρόλες τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, θα διακρίνει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας που κυριαρχεί αυτές τις γιορτινές μέρες: στα χαμόγελα των παιδιών, στο στολισμένο δέντρο, στις χριστουγεννιάτικες ευχές έστω κι αν αυτές δίνονται από μακριά.

 

Παρότι η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η υφήλιος περνά δύσκολα τους τελευταίους μήνες, ας προσπαθήσουμε αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες με υπομονή, ταπεινότητα, συγχώρεση αλλά προπαντός με αγάπη. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να γίνουμε κοινωνοί της αγάπης, του σεβασμού και της ελπίδας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειές τους αλλά και σε κάθε συνάνθρωπό μας Καλά Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη, ζεστασιά και μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

 

Σημ. Σας ενημερώνουμε ότι τα Γραφεία της ΠΟΕΔ θα είναι κλειστά για τις γιορτές τις ακόλουθες ημερομηνίες : 24, 25 & 31 Δεκεμβρίου, 1 & 6 Ιανουαρίου.

 

Actions: E-mail | Permalink |