Entries for Σεπτέμβριος 2022

13
Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2022-2023

Το περιοδικό της ΠΟΕΔ, Παιδική Χαρά, θα κυκλοφορήσει και φέτος στα σχολεία μας. Σημειώνουμε δε, ότι η Παιδική Χαρά έχει συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής, απόδειξη της ποιότητας του περιοδικού και της 60χρονης συμβολής της στην ποιοτική ψυχαγωγία γενεών και γενεών. Οι παραγγελίες για το περιοδικό θα γίνονται μέσω του δελτίου παραγγελίας, δελτία τα οποία έφθασαν και βρίσκονται ήδη στο σχολείο σας και σας παρακαλούμε όπως τα διανέμετε σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου σας. Το περιοδικό και φέτος θα κυκλοφορήσει σε 8 τεύχη. Η πρώτη έκδοση θα είναι εντός Οκτωβρίου. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή του συνολικού ποσού παραγγελιών, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Παιδικής Χαράς (περισσότερες πληροφορίες στην επιστολή για τον υπεύθυνο της Παιδικής Χαράς).

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
12
Ηλεκτρονικό μητρώο μελών ΠΟΕΔ

Η Οργάνωση έχει προχωρήσει στη δημιουργία πλατφόρμας, η οποία φιλοξενεί το ηλεκτρονικό μητρώο των μελών της ΠΟΕΔ.  Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Οργάνωση, αφού τα στοιχεία των μελών θα είναι επικαιροποιημένα ανά πάσα στιγμή. Τα μέλη της ΠΟΕΔ προτρέπονται  να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://www.poedmembers.com/login και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους. Καλούνται επίσης σε περίπτωση, έκτακτης μετάθεσης, ή μετακίνησης να πράττουν το ίδιο.

 

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
11
Οι Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ, συναντήθηκαν με την Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το καθεστώς απασχόλησης των Εκπαιδευτικών που είναι με αγορά υπηρεσιών

Πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2022 συνάντηση των Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΠΟΕΔ με τη Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για το θέμα της εξέτασης του καθεστώτος απασχόλησης, των εκπαιδευτικών που απασχολούνται με αγορά υπηρεσιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σύμφωνα με τους περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμους του 2010 έως (ΑΡ 4) του 2021.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
05
Διάλεξη Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά - ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Διάλεξη Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά - ΠΟΕΔ Λευκωσίας 

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
05
ΠΟΕΔ: Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2022 – 2023, η ΠΟΕΔ σας απευθύνει εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και σας εύχεται καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά. Ευχή όλων μας η φετινή σχολική χρονιά να μην επηρεαστεί από την πανδημία και τα σχολεία μας να επανέλθουν πλήρως στην κανονικότητά τους. Τις τρεις προηγούμενες σχολικές χρονιές, χιλιάδες εκπαιδευτικοί Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτά τα σχολεία, καταβάλλοντας υπέρμετρο ζήλο και προσπάθεια.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
05
Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2022-23 - ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Με τη βοήθεια του Θεού αρχίζουμε τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023. Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες, αλλά κι από εύλογες ανησυχίες και φόβους. Ιδιαίτερα μετά τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας και των δυσάρεστων συνεπειών που αυτή επέφερε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Όλοι και όλες, βιώσαμε ανατροπές, προσαρμοστήκαμε σε καταστάσεις που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε 3 χρόνια πριν, θρηνήσαμε απώλειες, δοκιμάσαμε νέες μεθόδους και τρόπους για να λύσουμε καθημερινά μας προβλήματα, υιοθετήσαμε καινοτομίες, εργαλεία και με κόπο φτάσαμε ως εδώ, με την πεποίθηση ότι τα πράγματα επιτέλους θα είναι καλύτερα.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last