ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 7ο σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί στο 7ο σεμινάριο παραδοσιακού χορού

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φιλανθρωπική, αθλητική εκδήλωση, αφιερωμένη στη μνήμη της συναδέλφου Θέκλας Καραντώνη:  "Christmas Race the Dragon" (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη Φιλανθρωπική - Αθλητική Δράση "Christmas Race the Dragon ", την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, από τις 8:00 π.μ - 11:00 π.μ., στο φράγμα Γερμασόγειας. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της συναδέλφου Θέκλας Καραντώνη.     

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: παράκτια αντισφαίριση για όλους! (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Beach Tennis For All - Παράκτια Αντισφαίριση Για Όλους! 

 

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) προσφέρει στα μέλη της μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία!

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις Π.Ο.Ε.Δ., Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ και Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. Λεμεσού σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας
την εκδήλωση/ αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023, στις 7:30 μ.μ στο Λανίτειο Θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα
27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΟΕΔ – ΔΟΕ στην Αλεξανδρούπολη Αιτήσεις για συμμετοχή (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 27ου Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (περιλαμβάνεται εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη) από τις 02 Ιανουαρίου 2024 μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ Λάρνακας υποστηρικτής του C.AR.E φεστιβάλ. (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας στηρίζει το φεστιβάλ C.AR.E, το οποίο παρουσιάζει 30 καλλιτεχνικά έργα που απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών και νέους: θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, αφηγήσεις παραμυθιών, μουσικές παραστάσεις, εργαστήρια αφήγησης, γραφής, εικαστικής έκφρασης και δημιουργικού παιχνιδιού. 

Διαβάστε περισσότερα
24ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «24α Ακριτίδεια 2023», στις πόλεις Βέροια και Νάουσα. (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΔΕΛΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 24ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο διεξάχθηκε από τις 4/7/2023 μέχρι και 8/7/2023 στις πόλεις Βέροια και Νάουσα. Για πρώτη φορά τα «Ακριτίδεια 2023» διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και της ΠΟΕΔ, με τη συμμετοχή 2 ποδοσφαιρικών ομάδων της ΠΟΕΔ, της ΠΟΕΔ Λεμεσού και της ΠΟΕΔ Μόρφου-Λάρνακας-Λευκωσίας- Αμμοχώστου κάτω από το κεντρικό σύνθημα «Το ποδόσφαιρο είναι η αφορμή, το αντάμωμα ο σκοπός, η Βέροια και η Νάουσα ο Προορισμός»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"  (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

H Πολιτιστική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού και ο ραδιοσταθμός  CHOICE FM διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση για ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ  «Αμερίκος Αργυρίου», την  Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 5:00 μ.μ. στο Πάρκο Λανιτείου.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Αιμοδοσία εις μνήμη Πολύκαρπου Βλάχου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λεμεσού συνδιοργανώνει με άλλους φορείς, εθελοντική αιμοδοσία στο ΙΣΤ΄ Δημοτικό Σχολείο Ζακακίου-Λεμεσου, στις 19 Μαΐου 2023, μεταξύ των ωρών 6:00 μ.μ.- 8:00μ.μ. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη εις μνήμη του Πολύκαρπου Βλάχου. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: 6ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Πολύκαρπος Βλάχος" (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, η Σχολικής Εφορείας Λεμεσού και ο Σύνδεσμος Γονέων του ΙΣΤ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού συνδιοργανώνουν το Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 στο στο YS Stadium Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, το 6ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Πολύκαρπος Βλάχος».

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο: «Θετική Ηγεσία, Εὖ ζῆν, Χαρούμενο και Δημιουργικό Σχολείο»   (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΟΕΔ, ο Διεθνής Ερευνητικός Oργανισμός CARDET και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, συνδιοργανώνουν το Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Θετική Ηγεσία, Εὖ ζῆν, Χαρούμενο και Δημιουργικό Σχολείο». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, στο νέο οίκημα της ΠΟΕΔ (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, 2112 Πλατύ Αγλαντζιάς), από τις 8:15 μέχρι τις 13:00.

Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση τιμής για τα 70 χρόνια ΠΟΕΔ: Το Συναπάντημα του Χθες με το Σήμερα, Ατενίζοντας το Αύριο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, τίμησε τα 70 χρόνια ζωής της. Μια τελετή που αγκάλιασαν οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι, ένα συναπάντημα του Χθες με το Σήμερα, ατενίζοντας το Αύριο.

Διαβάστε περισσότερα
Παρουσίαση επετειακού γραμματοσήμου 70 χρόνων ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 4 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Παρουσιάστηκε σήμερα στο οίκημα της ΠΟΕΔ, η επετειακή έκδοση των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, η οποία είναι αφιερωμένη και στην 70στη επέτειο της ίδρυσης της ΠΟΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα
Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Στις 5 Απριλίου η ΠΟΕΔ διοργανώνει εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή της. 

"Το συναπάντημα του χθες, με το σήμερα, ατενίζοντας το αύριο". 

70 χρόνια ιστορίας, αγώνων, προσφοράς! 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Πεζοπορία Εις τα Τεισιά της Μαδαρής (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. Αμμοχώστου διοργανώνει πεζοπορία στο κυκλικό μονοπάτι «Τεισιά της Μαδαρής» μήκους 3,5 χλμ. την Τετάρτη (Διακαινησίμου) 19/4/23 στις 11π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Sparkle in Nature - Εξερεύνηση στη φύση για παιδιά εκπαιδευτικών (Παιδιά Δημοτικού) (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 2 Απριλίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Sparkle in Nature: Εξερεύνηση στη φύση για παιδιά εκπαιδευτικών (Παιδιά Δημοτικού)

Διαβάστε περισσότερα
70 χρόνια Ιστορίας, Αγώνων και Προσφοράς της ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

70 χρόνια Ιστορίας, Αγώνων και Προσφοράς της ΠΟΕΔ. Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 γιορτάζουμε τα 70 χρόνια ΠΟΕΔ! Δηλώσεις για κράτηση θέσης:  https://bit.ly/70xroniaPOED

Διαβάστε περισσότερα
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή της. «Το συναπάντημα του Χθες με το Σήμερα, ατενίζοντας το Αύριο»

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!"  (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Το Ε.Γ.  Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού διοργανώνουν  Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: "Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!" 
 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: 1ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λεμεσού ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Παγκύπριου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής με θέμα: «Καλές πρακτικές στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο»

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή ΠΟΕΔ Λεμεσού στον Μαραθώνιο Λεμεσού: δρομείς και εθελοντές (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Λεμεσού, με ομάδα, στον εταιρικο δρόμο 5ΚΜ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 στις 9:00 π.μ. Κοπιάστε να τρέξουμε παρέα! Παράλληλα, θα υπάρχουν και εθελοντές ΠΟΕΔ Λεμεσού για στελέχωση των σταθμών ανεφοδιασμού κατά τη διάρκεια του Μαραθώνιου. 

Διαβάστε περισσότερα
18η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ «Ιστορίες να ονειρεύεσαι..!» Τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από το παιδικό βιβλίο, η ανάγνωση και η αποκωδικοποίησή τους (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Βιβλιοπωλείο Rivergate, σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.Δ. και το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ (Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), διοργανώνουν τη 18η Ημερίδα Παιδική Λογοτεχνίας με θέμα: «Τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από το παιδικό βιβλίο, η ανάγνωση και η αποκωδικοποίησή τους», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, από τις 8:40 π.μ. μέχρι τις 12:45 μ.μ., δια ζώσης, στο Πανεπιστημίου Frederick, στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα
Ομάδα Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Σκουφάκια Αγάπης (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, η ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας, στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Φιέστας στη Λεωφόρο Μακαρίου III, συνδιοργανώνει με τον Δήμο
Λευκωσίας και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 4-12 χρονών.

Στον χώρο θα διεξάγεται δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα
"ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ":  ΠΟΕΔ Λεμεσού: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των εκπαιδευτικών!  (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

"ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ":  Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των εκπαιδευτικών! 

 

Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών (μελών της ΠΟΕΔ), στη Δημοτική «ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ», την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Εκπαιδευτικο συνέδριο από την ΠΟΕΔ Λάρνακας και το :

Θαλάσσιος εγγραμματισμός και εκπαίδευση!!! Γιατί; 

Ελάτε στις 2/12/22! 

Για δήλωση συμμετοχής:

http://bit.ly/thalassios

Διαβάστε περισσότερα
Αθλητικη Ομάδα ΠΟΕΔ Λευκωσίας: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητικη Ομάδα ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με την Κ.Ο.Χ. διοργανώνουν σεμινάριο ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ για τις ηλικίες 6 - 12. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.  Σάββατο 3/12/22

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκπαιδευτικο Σεμιναριο " ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ 3×3" εις μνήμη Ονησίφορου Ιωάννου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργανώνει ακόμα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Καλαθόσφαιρα 3Χ3». Το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του κ. Ονησίφορου Ιωάννου. Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: bit.ly/3gm36Qa

Διαβάστε περισσότερα
ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Με μέριμνα των Επαρχιακών Γραφείων ΠΟΕΔ: Λεμεσού, Αμμοχώστου και Λάρνακας, διευθετήθηκαν λεωφορεία, για μεταφορά όσων συναδέλφων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από Προεδρικό Μέγαρο, για την επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης, την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2022.

Διαβάστε περισσότερα
Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στην Κυπριακή Παιδική και Νεανική Λογοτεχνία (1960-2022)» (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ο (Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου) ΚΣΠΝΒ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας (Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την ΠΟΕΔ διοργανώνει διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο, το οποίο έχει χορηγό τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: κρατήσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων 2022-2023 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ανακοίνωση της Οργάνωσης αναφορικά με τις κρατήσεις για τα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες, την περίοδο από 23/12/2022 μέχρι 8/1/2023 

Διαβάστε περισσότερα