01

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής Επιτροπής, διοργανώνει φέτος την καθιερωμένη Έκθεση Εικαστικών Έργων και Εκδόσεων Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Ειδικών Παιδαγωγών επαρχίας Λεμεσού, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 18 Οκτωβρίου 2019 (Παρασκευή, ώρα 19:30) στην γκαλερί  «ART STUDIO 55» (Ανδρέα Δρουσιώτη 23Α, Λεμεσός, τηλ. 99 382388, δίπλα από το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ).

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή και στις 19 Οκτωβρίου 2019 (Σάββατο, ώρες 11:00-13:00 και 17:00-20:00).

Όσοι/ες συνάδελφοι/φισσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση, παρακαλώ να διαβάσουν την πιο κάτω ανακοίνωση:

  • Για τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Παράλληλα, στον χώρο της Έκθεσης θα λειτουργήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 ώρα 11.00 π.μ. και Βιωματικό εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής με θέμα:

"Δημιουργικά ξε-μπερδέματα ειδικά για Εκπαιδευτικούς με ανησυχίες!". 

ΑΦΙΣΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ένας ήρωας έχει ένα αξεπέραστο πρόβλημα… Μπορούν άραγε τα έργα στον χώρο της έκθεσης και οι λέξεις να τον βοηθήσουν να βρει την άκρη;

Ένα βιωματικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής με συνεργασία, φαντασία και... λύσεις ανέλπιστες.

Υλικά: Ένα δημιουργικό πρωινό, χαρτί, μολύβι, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή όποιο μέσο χρησιμοποιείς για να εκφραστείς. Μαγικές ικανότητες δεν είναι απαραίτητες! Μόνο διάθεση για δημιουργική εξερεύνηση και παιχνίδι με τις λέξεις.

Συντονίζει η εκπαιδευτικός, καλλιτέχνης και εικαστική θεραπεύτρια, Περσεφόνη Κρασίδου. 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων για το βιωματικό εργαστήρι (μέγιστος αριθμός 20 άτομα), η πιο κάτω πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξει στις 8 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. και θα κλείσει αυτόματα μόλις συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις.


Δηλώσεις συμμετοχής στο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKRAwVZNW--wPIL_tcOroCklHL0c-39jfMGVi9FlFTxsya_w/viewform


Για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο 99586262 (Έλενα Θεοφάνους, Πρόεδρος Πολιτιστικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λεμεσού)

Actions: E-mail | Permalink |