03

H ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι έχει αποφασίσει τη στήριξη της εκδήλωσης «Στείλε φέτος την Ευγνωμοσύνη σου» του Δήμου Ύψωνα και του ραδιoφωνικού σταθμού Active Radio  με την αγορά 60 βιβλίων διαφόρων εκδοτικών οίκων αξίας €540.  Μια μεγάλή εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τον δήμο Ύψωνα, τον Λούη Πατσαλίδη και το Active Radio στις 19 Δεκεμβρίου 2020. 


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "πλανήτης π" και «η Αλίκη στην χώρα του συγγραφέα» διοργανώνουν μία διασκεδαστική, εκπαιδευτική και πρωτότυπη παρουσίαση των ηρώων της Λογοτεχνίας των Χριστουγέννων, με θεατρικές αφηγήσεις, καλεσμένους έκπληξη, κυνήγι θησαυρό-βιβλίου, διαγωνισμούς και φυσικά άφθονο χιούμορ και μουσική. Στόχος της εκδήλωσης να ενδυναμώσει ψυχικά παιδιά και γονείς! 


Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με παρουσιαστές τη Χαλκιοπούλου Αγγελική, τη Γεωργία Σολωμού και τον Λούη Πατσαλίδη και θα έχει διάρκεια 4 ώρες. Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου θα γνωρίσουν στα παιδιά ήρωες παιδικής λογοτεχνίας που προάγουν την ψυχική ενδυνάμωση, την ενσυναίσθηση, την καλοσύνη. Παράλληλα θα υπάρχουν live παρουσιάσεις και παρεμβάσεις από συγγραφείς της Ελλάδας και της Κύπρου. Με το γνωστό χιούμορ και και διασκεδαστικό σενάριο την εκδήλωση θα συνοδεύευει με ατάκες ψυχικής ενδυνάμωσης, πολύ γέλιο και μουσικές επιλογές ο Λούης Πατσαλίδης. Στην εκδήλωση θα υπάρξει επίσης διαγωνισμός με "φράσεις Ευγνωμοσύνης "από τα παιδιά. Όσα παιδιά καλέσουν στην εκπομπή και εκφράσουν στον αέρα μία "φράση Ευγνωμοσύνης" προς κάποιον άλλο, θα πάρουν δώρο ένα βιβλίο. 

Actions: E-mail | Permalink |