03

Κρατήσεις στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες!

 

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας της ιστοσελίδας της για σκοπούς κρατήσεων στα εξοχικά της Οργάνωσής μας στις Πλάτρες, για την περίοδο από 1η Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου!

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να προβούν σε κρατήσεις στα εξοχικά μας στις Πλάτρες, μέσα από μια φιλική προς τον/τη χρήστη διαδικασία κράτησης και πληρωμής.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην κεντρική ιστοσελίδα www.poed.com.cy ή κατευθείαν στην ιστοσελίδα www.poedresidences.com

 

Λίγα λόγια για τα εξοχικά μας

Μέσα σε ένα καταπράσινο, ειδυλλιακό τοπίο, στο πανέμορφο χωριό των Πλατρών, η ΠΟΕΔ έχει ανεγείρει ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, το οποίο αποτελείται από 45 κατοικίες!

 

Λίγο πιο κάτω από την κεντρική πλατεία στο Τρόοδος, κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες, το συγκρότημα κατοικιών της ΠΟΕΔ είναι το σημείο κατατεθέν για ένα χώρο διαμονής που εξυπηρετεί τις ανάγκες για μια αξέχαστη διαμονή σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Κύπρου: την οροσειρά του Τροόδους και τα κρασοχώρια της Λεμεσού, μαζί με πολλά άλλα μέρη για όλη την οικογένεια! Ένα μέρος, κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου!  

 

Είναι διαθέσιμες 10 κατοικίες του ενός υπνοδωματίου, 34 κατοικίες των δυο υπνοδωματίων και 1 κατοικία τριών υπνοδωματίων.

  • Οι κατοικίες του ενός υπνοδωματίου φιλοξενούν μέχρι 3 άτομα.
  • Οι κατοικίες των δυο υπνοδωματίων φιλοξενούν μέχρι 5 άτομα
  • Η κατοικία των τριών υπνοδωματίων φιλοξενεί μέχρι 7 άτομα.

 

Ισχύουν ειδικές τιμές για πρόγευμα, γεύματα και όλες τις υπηρεσίες του διπλανού ξενοδοχείου Forest Park

 

Για πληροφορίες:

22398800 ή 99899872 (Διαχειριστής)

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |