18

Στάση εργασίας των εκπαιδευτικών Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου

 

Μετά από απόφαση του διδασκαλικού συλλόγου του Γ’ Δημοτικό Σχολείου Ιδαλίου και την ομόφωνη υιοθέτησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, η ΠΟΕΔ ανακοινώνει στάση εργασίας των μελών της-εκπαιδευτικών του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, από τις 07:30 π.μ. μέχρι και τις 09:05 π.μ..

Η απαράδεκτη και αποπνικτική κατάσταση που επικρατεί αρκετές μέρες της εβδομάδας κατά τις ώρες διδασκαλίας του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιδαλίου, η οποία δημιουργείται από τη συνεχή και αδιάκοπή λειτουργία των δύο ασφαλτικών εργοστασίων και το γεγονός ότι το χρονοδιάγραμμα που έχει εξαγγείλει το Υπουργικό Συμβούλιο για μετακίνησή τους έχει εκπνεύσει, αποτελούν τους κύριους λόγους της στάσης εργασίας, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Τοπικό Σύνδεσμο Γονέων. Κύριο αίτημα είναι η εκ νέου παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για καθορισμό νέου τελικού χρονοδιαγράμματος για την άμεση και οριστική μετακίνηση των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου.

Για την ΠΟΕΔ τα ζητήματα Ασφάλειας και Υγείας στις Σχολικές μας Μονάδες αποτελούν προτεραιότητα. Ως εκ τούτου καλούμε και εμείς με τη σειρά μας όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση και να προστατεύσουν την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών στο Γ΄ Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ιδαλίου, πριν να είναι αργά.

 

Από την ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |